Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kraftig vekst for Med Israel for fred

Ole Kristoffer Tveiten, generalsekretær i FpU

De siste to månedene har MIFFs medlemsmasse økt med over 11 prosent. Samtidig har besøket på nettstedet Porten til Midtøsten (Miff.no) nådd nye høyder.

Ved utgangen av juni hadde MIFF 1374 registrerte medlemmer. To måneder senere har antallet økt til 1528, en vekst på 11,2 prosent. Medlemstallet har ikke vært høyere på minst ti år.

Alt om MIFF
Bli medlem i MIFF

Nettstedet Miff.no noterte nesten 40.000 besøk i august, en økning på 135 prosent fra august i fjor. Antall besøk i år har allerede passert totalen for hele fjoråret.

Mer om nettstedet Miff.no

Et utvalg av hilsener til MIFF i august

Hei! Jeg synest dere gjør en kjempejobb med å informere fakta fra Midtøsten. Takk.
Israel-venn i Verdal

Hei. Takk for ei kjempe bra side.
Israel-venn

Lukka til med arbeidet! Dykk gjer ein kjempejobb i MIFF!! 🙂
Israel-venn fra Bergen

Jeg takker dere for den ypperlige annonsen som jeg nettopp leste i Vårt Land! [Se MIFFs annonse.] Takk også for bladet «Midtøsten i Fokus» som jeg nettopp har mottatt. Jeg er 100 % enig i deres vurderinger og vil gjerne støtte det viktige arbeidet dere gjør.
Israel-venn i Oslo

Hei. Jeg har lyst til å kjøpe pro-Israel jakkemerke, eller andre pro-Israel effekter til å gå med i støtte for Israel og i protest mot antisemtismen. Kan jeg kjøpe det hos dere? [Se Midtøsten-torget.]
Israel-venn

Jeg får klump i halsen og tårer i øynene, når jeg tenker på dere. Det gjør så godt å vite at man ikke står alene med alle tankene. Hva skjer med landet vårt? Takk for denne flotte organisasjonen. SHALOM.
Nytt MIFF-medlem fra Oslo

Takk for det viktige arbeidet dere gjør! Det føles godt å være israelsvenn også for en ateist.
«Rolf»

Jeg har i dag lest deres annonse, og har satt Miff.no som favoritt. Det blir en side jeg ofte vil inn å lese.
Israel-venn fra Stavanger

Jeg synes annonsen ”Israel kjemper for livet” er veldig bra formulert. Takk for innsatsen!
Israel-venn fra Oslo

Først vil jeg takke og bukke for en utmerket side, som nok alt for få kjenner til!
Israel-venn

Vil bare takke for nyhetene og all annen informasjon jeg får via nettsiden deres! Tror nok jeg har vært med på å øke antall besøk i juli. Er innom flere ganger om dagen. Har lapper med meg med adr. deres, greit å gi fra seg når folk begynner å diskutere.
Nytt MIFF-medlem

My good Norwegian friend who has just joined your organization invited me to look at your website. WOW!! It is great!! It is so encouraging to know that organizations like yours support Israel.
Keep up the good work.
Israeler fra Galilea

Media snur hele situasjonen på hodet. De har ingen dekning eller forståelse for Israels situasjon. Det ser ut som om hver enkelt libanesers lidelse skal dokumenteres og en hver anti israelsk uttalelse kringkastes. Israels lidelser blir anonymisert.
Peter J.

Takk for arbeidet dere gjør. Virkelig stolt av dere.
Tenåring fra Oslo

Et utvalg av hilsener til MIFF i juli

Som politiker setter jeg stor pris på den jobben dere gjør for å
informere oss om tilstanden i Midtøsten. Av alle Israel-vennlige
organisasjoner er dere fremst på informasjon. Takk skal dere ha!
Ole Kristoffer Tveiten, generalsekretær i FpU

Har bodd i Israel i lengre og kortere perioder. Er ikke enig i alt Israel
foretar seg, og står nok på venstresiden i israelsk politikk. Uansett ser
jeg nå at Israel trenger at alle deres venner gjør noe for å støtte dem.
Nytt MIFF-medlem

Den siste tids hendelser, og den håpløst skeive framstillingen i norske
medier – og fra såkalte «forskere» – har påskyndet mitt behov for
medlemskap. Takk!
Nytt MIFF-medlem

Takk for at dere velsigner og støtter Israel!
Nytt MIFF-medlem

Hei jeg er en gutt som fyller 18 år ved nyåret og er veldig engasjert i
Norge og i Midtøsten. Jeg må si at det er grusomt det som skjer der nede nå når det er krig. Jeg syns veldig synd på israelerne som blir utsatt for dette, og jeg vil sammen med dere gjøre Israel til et godt land å bo i for alle, jeg ønsker fred der nede.
Nytt MIFF-medlem fra Stord

Det er helt prima at en god organisasjon står sammen med Israel, nå som de trenger sympatisører.
Israel-venn fra Spikkestad

Jeg har alltid støttet palestinernes sak. Nektet å kjøpe israelske
appelsiner. Vært med på et par demonstrasjoner. Nå innser jeg imidlertid at Israel, den lille jødiske staten, har rett til å eksistere og forsvare seg selv. Det jødiske folk har ikke noe annet sted i hele verden. De har vært grusomt forfulgt av en hel verden, både i det kristne Europa, ateistiske Sovjet og i den islamske verden. Holocaust tok kaka, men i mindre grad har massakre på jøder forkommet gjennom hele historien, også i den arabiske verden. Uprovosert, ondsinnet jødehat har undertrykt et av verdens minst voldelige folkeslag. Nå støtter jeg Israel. Jeg har blitt sionist! En venn av Israel, men ikke alltid ukritisk (de fleste israelere er heller ikke ukritiske). Men jeg står opp for landets rett til å eksistere som en jødisk stat, og til jødenes rett til en plass i denne verden. De kan ikke stole på beskyttelse fra noe annet land. Og de har ønsket fred med naboene fra begynnelsen av. Israel okkuperte verken Gaza eller Vestbredden da staten ble
gjenopprettet i 1948- allikevel ble de angrepet av de glupske nabolandene, som drevet av islamsk jødehat og arabisk nasjonalisme ønsket å ødelegge den svake, nyfødde jødiske staten. Som human-etiker syns jeg det er utrolig at slike ting kan skje, og skjønner dem som tror at jødefolkets overlevelse, og grunleggelsen av Israel, er et mirakel. Jeg kan i hvert fall ikke forklare det! Jeg støtter fortsatt palestinerne, derfor er jeg lei av at disse menneskene blir hjernevasket av sine religiøse ledere og utnyttet av sine
politiske overhoder (les: korrupte tyranner). Palestinerne trenger et nytt system, med skikkelig demokrati og menneskerettigheter. Muligheten til å opprette sin egen stat. Men først må terroristene ødelegges, og palestinerne må slutte å støtte dem.
«Nilsen»

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart