Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fargede skylapper i Molde


Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august.

Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde.

Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha «blinde øyne» og for å fortelle «fantasi-historier og drømmer om Gaza». Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid.

Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen.

MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen «Fakta om konflikten finner du på miff.no» også var lagt inn på den manipulerte plakaten.

Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke.

– Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke.

– Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart