Fargede skylapper i Molde


Arrangørene av et møte med Erik Fosse i Molde forteller at de fant sine egne plakater erstattet med denne manipulerte plakaten i forkant av et møte med Erik Fosse 19. august.

Med Israel for fred (MIFF) er helt ufrivillig dratt inn i den lokale Midtøsten-konflikten i Molde.

Lørdag 21. august meldte Romsdals Budstikke om at plakater for et møte med Erik Fosse var manipulert. De korrekte plakatene var erstattet med falske plakater hvor Fosse ble anklaget for å ha «blinde øyne» og for å fortelle «fantasi-historier og drømmer om Gaza». Datoen for møtet var også endret, én uke fram i tid.

Arrangørene for møtet, SV og LO, varslet at de vil anmelde vandaliseringen.

MIFF har selvsagt ingenting med dette å gjøre, men ble nevnt av Romsdals Budstikke fordi setningen «Fakta om konflikten finner du på miff.no» også var lagt inn på den manipulerte plakaten.

Torsdag 26. august kom endelig artikkelen hvor MIFF tar avstand fra plakatvandaliseringen på trykk i Romsdals Budstikke.

– Vi tar selvsagt klar avstand fra manipuleringen av plakatene. Vi har ingen lokal aktivitet i Molde, og vi i MIFF tar avstand fra vandalisering av møteplakatene. Hvis det er en israelvenn som står bak dette, vil jeg oppfordre ham til å velge en mer konstruktiv metode å møte meningsmotstandere til debatt med, sa Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, til Romsdals Budstikke.

– Erik Fosse har ikke blinde øyne. Han har opplevd noe, og har en historie å berette. Men Erik Fosse ser på konflikten i Midtøsten med svært politisk farga skylapper, la Myrland til.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart