Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slik kan MIFFs medlemstall øke kraftig

MIFF samler Israel-venner med ulikt livssyn og ulik partipolitisk tilhørighet.
MIFF samler Israel-venner med ulikt livssyn og ulik partipolitisk tilhørighet.
MIFF har stort potensial for medlemsrekruttering i den aller nærmeste familie til personer som allerede er medlemmer. 78 prosent av husstandene i MIFFs medlemsdatabase er registrert som enkeltmedlemmer, kun 22 prosent som familiemedlemmer.

Dette er motsatt av familiemønsteret i Norge, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. 23 prosent av menn og 22 prosent av kvinner i Norge bor alene (personer over 15 år). Resten har minst to eller flere i husholdningen. Derfor er det grunn til å tro at mange av våre enkeltmedlemmer har familiemedlemmer som deler deres vennskap med Israel.

Dersom halvparten av MIFFs enkeltmedlemmer endrer til familiemedlemskap, vil MIFF kunne få 1750 nye medlemmer! Dersom bare 14 prosent endrer status, vil det sikre at vi når målet om 6000 medlemmer innen generalforsamlingen 2. juni.

  • Ønsker du å endre din status som medlem? Send en e-post til post@miff.no, SMS 41 17 67 80 eller fyll ut dette skjemaet.
  • Bor du alene, men kan tenke deg å gi en venn et prøveabonnement på Midtøsten i fokus? Send oss navn og adresse i kontaktskjemaet.

PS! MIFF regner ett familiemedlemskap som to medlemmer. Dersom flere enn to personer i en husstand ønsker å bli registrert som medlem, må man registrere separate enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

 


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart