Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

På nyåret skal en stor andel husstander i Oslo få MIFFs spesialmagasin i postkassen. Du kan gi din støtte til kampanjen! (Foto: cbiong, flickr.com)
På nyåret skal en stor andel husstander i Oslo få MIFFs spesialmagasin i postkassen. Du kan gi din støtte til kampanjen! (Foto: cbiong, flickr.com)

Israels beste argumenter til hovedstaden

På nyåret skal MIFF distribuere et 24 siders spesialmagasin med Israels beste argumenter til 124.000 husstander i Oslo.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Møre og Romsdal, Hordaland og Akershus har fått spesialmagasinet i løpet av de siste fire årene. Nå er det Oslo som står for tur! Magasinet går til alle husstander som ikke har reservert seg for uadressert post.

Distribusjonen av MIFFs spesialmagasin er kun mulig på grunn av sjenerøs støtte fra frivillige Israel-venner over hele landet. For kun 235 kroner kan du gi Israels beste argumenter til 100 familier!

Når distribusjonen i Oslo er fullført, vil nærmere 3 millioner nordmenn ha mottatt magasinet i postkassen. Det betyr at MIFF er over halvveis til å nå vår store drøm – Israels beste argumenter til hele Norge.

Her kan du lese hele magasinet slik det ble distribuert til Akershus i januar 2013. Det vil være en oppdatert versjon som sendes ut i Oslo.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart