Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israels beste argumenter til hovedstaden

På nyåret skal en stor andel husstander i Oslo få MIFFs spesialmagasin i postkassen. Du kan gi din støtte til kampanjen! (Foto: cbiong, flickr.com)
På nyåret skal en stor andel husstander i Oslo få MIFFs spesialmagasin i postkassen. Du kan gi din støtte til kampanjen! (Foto: cbiong, flickr.com)
På nyåret skal MIFF distribuere et 24 siders spesialmagasin med Israels beste argumenter til 124.000 husstander i Oslo.

Rogaland, Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Møre og Romsdal, Hordaland og Akershus har fått spesialmagasinet i løpet av de siste fire årene. Nå er det Oslo som står for tur! Magasinet går til alle husstander som ikke har reservert seg for uadressert post.

Distribusjonen av MIFFs spesialmagasin er kun mulig på grunn av sjenerøs støtte fra frivillige Israel-venner over hele landet. For kun 235 kroner kan du gi Israels beste argumenter til 100 familier!

Når distribusjonen i Oslo er fullført, vil nærmere 3 millioner nordmenn ha mottatt magasinet i postkassen. Det betyr at MIFF er over halvveis til å nå vår store drøm – Israels beste argumenter til hele Norge.

Her kan du lese hele magasinet slik det ble distribuert til Akershus i januar 2013. Det vil være en oppdatert versjon som sendes ut i Oslo.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart