Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hjelp MIFF å ønske Israels president hjertelig velkommen!

For første gang kommer en israelsk president på statsbesøk i Norge. (Foto: Dragan Tatic, Østerrikes utenriksdepartement)
For første gang kommer en israelsk president på statsbesøk i Norge. (Foto: Dragan Tatic, Østerrikes utenriksdepartement)
12. mai kommer Israels president Shimon Peres på statsbesøk i Norge. Hjelp MIFF å rykke inn helsides annonse med velkomsthilsen til Israels statsoverhode i flest mulig aviser!

Hans Majestet Kong Harald V og regjeringen har invitert Israels president Shimon Peres (90) på et historisk statsbesøk i Norge mandag 12. og tirsdag 13. mai. Palestinakomiteen mener det er «upassende» og «uheldig», og ber opposisjonen protestere. Det er lite som mer tydelig kan fortelle at kongen og regjeringen har gjort noe riktig.

MIFF på sin side vil vise at mange setter stor pris på besøket fra Israel!

På vegne av alle Israels venner i Norge vil MIFF sørge for at presidenten blir ønsket hjertelig velkommen. 12. mai rykker MIFF inn en helsides annonse i flere av landets større aviser hvor vi ønsker Shimon Peres velkommen og presenterer MIFF. Vi vil også ha kampanjer på Facebook og Twitter.

Som alt MIFFs arbeid, vil også velkomsthilsenen til Israels president finansieres av våre 6700 medlemmer og andre frivillige støttespillere. Dersom du ønsker å gi en øremerket gave til prosjektet kan du bruke konto 78770654539 og merke innbetalingen «Ønsker Israels president velkommen».

Annonsen er allerede booket i landets nest største avis VG og de nasjonale dagsavisene Vårt Land og Dagen. Vi ønsker også å gå ut i en eller flere av aviser som Aftenposten, Dagens Næringsliv, Dagbladet eller Nationen, men det vil være avhengig av hvor mange som gir sin støtte til velkomstaksjonen.

Dersom du gir en gave på 3000 kroner eller mer innen mandag 5. mai 2014, kan du be MIFF nevne deg som sponsor i annonsen. Ta kontakt på post@miff.no.

  • Ønsk Shimon Peres velkommen til Norge med din gave til konto 78770654539.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart