Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Bli kjent med Tønsbergs historie

Under Israel-konferansen i Tønsberg 13.-15. juni blir det guidet tur hvor deltakerne blir tatt med tilbake til vikingtiden.

Fredag 13. juni til søndag 15. juni inviterer Med Israel for fred (MIFF) til årets landsmøte og generalforsamling. Programmet er som vanlig en god kombinasjon av svært interessante foredrag og sosiale samvær for Israel-venner fra hele landet.

Etter lunsj lørdag 14. juni har MIFF Vestfold fått på plass en spennende utflukt for alle som vil være med. Utflukten blir i form av en vandretur fra hotellet.

– Vi skal få se sagabyen på Haugar med gravhauger og tingstedet fra vikingtid til middelalderen, forteller Solveig Rye Ghatso, leder i MIFF Vestfold. Lokale guider forteller om Tønsbergs spennende historie og om arvestriden blant sønnene til Harald Hårfagre.

Gåturen fra hotellet vil gi flott utsikt over byen, og også gå gjennom et nydelig område med gamle trær og markblomster. Tingstedet ligger ved Vestfold Kunstmuseum som er en flott bygning med spennende arkitektur.

Dersom du ennå ikke har meldt deg på, bør du gjøre dette så raskt som mulig gjennom innmeldingsskjemaet du finner ved å trykke her.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart