Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Forsiden på MIFFs landsmøtepapirer i 2014. (Forsidefoto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Forsiden på MIFFs landsmøtepapirer i 2014. (Forsidefoto: Tor-Bjørn Nordgaard)

Les MIFFs årsrapport 2014

Er du interessert i å vite litt om hva som foregår bak kulissene i MIFFs organisasjon? Les hele hovedstyrets årsberetning for 2014. Her finner du også regnskap og budsjett.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Med Israel for fred (MIFF) er en åpen og demokratisk medlemsorganisasjon. 15. juni ble det avholdt generalforsamling på Quality Hotel Tønsberg. Under kan du lese generalforsamlingens protokoll, hovedstyrets årsberetning, årsregnskap for 2013, revisors beretning og budsjett for 2014.

Når du leser MIFFs årsberetning, får du mye mulig lyst til å bli medlem eller verve medlemmer til denne flotte organisasjonen. Da kan du bruke innmeldingsskjemaet du finner ved å klikke her.

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140616133814-3626e9b0917ce721c2b432c192774993 docname=aarsrapport2014-til-publisering username=miff loadinginfotext=MIFFs%20%C3%A5rsrapport%202014 width=420 height=594 unit=px]

Last ned MIFFs årsrapport for 2014 som PDF.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart