Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!
Støtt MIFFs lokallag gjennom Grasrotandelen!

Grasrotandelen ga 166.000 til MIFFs lokallag

Når du spiller i Norsk Tipping, kan du la fem prosent av innsatsen gå til et lokallag i MIFF. Se hvilket lokallag som tjente mest i 2014.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

For øyeblikket har åtte av MIFFs 24 lokallag registrert seg som mottaker i Norsk Tippings Grasrotandel. Flere av lagene registrerte seg i løpet av 2014, og disse har derfor relativt få spillere og lave inntekter. De fire lagene som har vært med noen år, Kristiansand, Oslo, Vestfold og Østfold, fikk til sammen inntekter på over 160.000 kroner i 2014.

Tabellen gir oversikt over lokalforeningens inntekter fra Grasrotandelen de siste tre årene.

MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.
MIFF lokallags inntekter gjennom Grasrotandelen.

 

Klikk her for å lese hvordan du kan støtte MIFFs lokalforeninger gjennom Grasrotandelen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart