Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

MIFF-lokallag i Nord-Trøndelag snart på vingene

Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
For første gang i MIFFs historie ble det i går kveld avholdt et åpent møte i Nord-Trøndelag. Leder i MIFF Trondheim Arne Bjarte-Larsson (bildet) kunne ønske nesten 30 personer velkommen. Allerede 3. mars blir det stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag med foredrag av Conrad Myrland.

Torsdag 29. januar arrangerte MIFF Trondheim møte i Kunnskapsparken i Steinkjer. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen holdt foredrag og den israelske dokumentarfilmen Border Living ble vist. Tidligere på dagen stod frivillige fra MIFF Trondheim på stand i Steinkjer sentrum.

– Møtet var særdeles bra, og Geir Knutsen holdt et meget bra foredrag, sier Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim.

– Geirs flotte innsats var med på å skape en stemning som gjorde at alle i salen var innstilt på å få til en lokalforening i fylket, legger Bjarte-Larsson til.

Datoen for et stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag er allerede klar. Tirsdag 3. mars skal Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, komme til Steinkjer for å holde foredrag og delta i stiftelsemøtet. Myrland skal orientere om MIFFs arbeid og holde foredrag om hvordan det falske bildet av Israel blir tegnet i Norge. Møtet starter kl. 19.00 i Kunnskapsparken, Jacob Weidemannsgate 9, Steinkjer. Kontaktperson for interimstyret i MIFF Nord-Trøndelag er Sigvald Jenssen.

I morgen kveld blir MIFFs lokallag nummer 25 etablert i Mo i Rana. Nord-Trøndelag vil bli lokallag nummer 26, og MIFF ser frem til å etablere flere nye lokallag i tiden fremover. MIFF har fått 21 nye lokallag de siste åtte årene.

  • MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen har laget et dokument som gir alle nødvendige råd og tips til medlemmer som ønsker å etablere et lokallag. Ta kontakt med post@miff.no dersom du ønsker å få dette tilsendt.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart