Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF-lokallag i Nord-Trøndelag snart på vingene

Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim, ønsker velkommen til MIFF-møtet i Steinkjer. (Foto: MIFF)
For første gang i MIFFs historie ble det i går kveld avholdt et åpent møte i Nord-Trøndelag. Leder i MIFF Trondheim Arne Bjarte-Larsson (bildet) kunne ønske nesten 30 personer velkommen. Allerede 3. mars blir det stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag med foredrag av Conrad Myrland.

Torsdag 29. januar arrangerte MIFF Trondheim møte i Kunnskapsparken i Steinkjer. MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen holdt foredrag og den israelske dokumentarfilmen Border Living ble vist. Tidligere på dagen stod frivillige fra MIFF Trondheim på stand i Steinkjer sentrum.

– Møtet var særdeles bra, og Geir Knutsen holdt et meget bra foredrag, sier Arne Bjarte-Larsson, leder av MIFF Trondheim.

– Geirs flotte innsats var med på å skape en stemning som gjorde at alle i salen var innstilt på å få til en lokalforening i fylket, legger Bjarte-Larsson til.

Datoen for et stiftelsesmøte for MIFF Nord-Trøndelag er allerede klar. Tirsdag 3. mars skal Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, komme til Steinkjer for å holde foredrag og delta i stiftelsemøtet. Myrland skal orientere om MIFFs arbeid og holde foredrag om hvordan det falske bildet av Israel blir tegnet i Norge. Møtet starter kl. 19.00 i Kunnskapsparken, Jacob Weidemannsgate 9, Steinkjer. Kontaktperson for interimstyret i MIFF Nord-Trøndelag er Sigvald Jenssen.

I morgen kveld blir MIFFs lokallag nummer 25 etablert i Mo i Rana. Nord-Trøndelag vil bli lokallag nummer 26, og MIFF ser frem til å etablere flere nye lokallag i tiden fremover. MIFF har fått 21 nye lokallag de siste åtte årene.

  • MIFFs medlemsutvikler Geir Knutsen har laget et dokument som gir alle nødvendige råd og tips til medlemmer som ønsker å etablere et lokallag. Ta kontakt med post@miff.no dersom du ønsker å få dette tilsendt.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart