Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nå drømmer han om ny dobling

Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
Jan Benjamin Rødner. (Foto: MIFF)
- Nå bør Med Israel for fred sikte mot 18.000 medlemmer, mener styremedlem Jan Benjamin Rødner. Bli med på en lek med tall.

I dag samles MIFF-medlemmer fra hele landet til landsmøte i Tønsberg. Første foredrag i kveld, ved daglig leder Conrad Myrland, har tittelen «Veien til 18.000 medlemmer».

I begynnelsen av juni passerte MIFF 9.000 medlemmer, men MIFF ønsker å fortsette å vokse. Styremedlem Jan Benjamin Rødner har tro på videre vekst.

– MIFF har i flere år siktet mot 10.000 medlemmer. Når dette målet nå er nær innenfor rekkevidde, bør vi sette oss nye og dristigere mål, sier Rødner. Han mener MIFFs langsiktige mål må være å doble medlemsmassen til 18.000 medlemmer.

For å doble medlemstallet på ti år, må MIFF vokse 7,2 prosent i året. Fortsetter MIFF å vokse slik vi gjennomsnittlig har gjort siden år 2000 (16,7 prosent), er målet nådd fem år tidligere – allerede i 2020. Fortsetter vi å vokse slik vi har gjort siden år 2007 (24,6 prosent), er målet nådd om bare drøye tre år.

 

MIFF har ikke nådd taket
Alle forstår at organisasjoner ikke kan vokse inn i himmelen, og det er nok mer realistisk at det vil ta ti år enn tre år med en ny dobling. Men samtidig er troen på at man har nådd taket en av de viktigste hindringene for vekst.
– Potensialet for videre vekst er stort, mener Rødner.

HL-senterets rapport fra 2012 viste at det den gang var over 500.000 voksne nordmenn som mente at staten Israel fortjener spesiell støtte. MIFF kan fortsette å vokse med 24,6 prosent i året helt fram til år 2034 før vi har tømt hele dette reservoaret av potensielle medlemmer!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart