Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hjelp MIFF ut med Israels beste argumenter til Vestfold og Østfold

Med Israel for fred (MIFF) distribuerer et 24 siders spesialmagasin med Israels beste argumenter til 147.000 husstander i fylkene Østfold og Vestfold i september 2015. Fra før har elleve andre fylker fått magasinet (merket med blått på kartet).
Med Israel for fred (MIFF) distribuerer et 24 siders spesialmagasin med Israels beste argumenter til 147.000 husstander i fylkene Østfold og Vestfold i september 2015. Fra før har elleve andre fylker fått magasinet (merket med blått på kartet).
150.000 familier i Vestfold og Østfold får MIFFs spesialmagasin med Israels beste argumenter i postkassen denne uken. Les magasinet og se hvordan du kan hjelpe!
Lørdag 12. september står Solveig Rye Ghatso og andre frivillige fra MIFF Vestfold på stand for å forklare Israels sak.
Lørdag 12. september står Solveig Rye Ghatso og andre frivillige fra MIFF Vestfold på stand for å forklare Israels sak.

Med Israel for fred (MIFF) har siden år 2010 distribuert over 1,2 millioner spesialmagasin med Israels beste argumenter i postkasser i elleve fylker. I september fortsetter kampanjen med et oppdatert magasin til fylkene Vestfold og Østfold. Alle som ikke har reservert seg for reklame, får magasinet i sin postkasse.

Les magasinet her.

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=150907063130-7e798843be7feffa95c963adbb8b15f1 docname=spesialmagasin-til-vestfold-oestfol username=miff loadinginfotext=Spesialmagasin%20til%20Vestfold%20og%20%C3%98stfold%20september%202015 width=420 height=288 unit=px]

Det er bare gaver fra MIFFs støttespillere som gjør distribusjonen mulig. Dersom du gir en gave på 287 kroner, dekker dette trykk og distribusjon av magasinet til hundre familier!

En gave på 574 kroner gjør oss i stand til å distribuere magasinet til to hundre familier! Dersom du gir en gave til MIFF på over 500 kroner får du rett til skattefradrag. Alle som gir 700 kroner eller mer til MIFF i perioden 1. august til 15. november 2015 deltar i trekning av reisegavekort på 10.000 kroner fra Sabra Fokus Reiser.

MIFFs spesialmagasin er en vaksinepakke mot Israel- og jødehat. Her forklarer vi hva som er grunnlaget for den jødiske staten og hva som har hindret en løsning med to stater for to folk. Magasinet forteller også om jødenes historie i arabiske land og hvordan jødene ble jaget ut av Midtøsten og Nord-Afrika i tiårene etter andre verdenskrig.

Klikk her for å lese hele magasinet i siste utgave fra januar 2015.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart