Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Corina Eichenberger-Walther. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Vi krever forklaring fra UNRWA

- Hva gjør UNRWA for å hindre oppvigleri til jødehat og vold? skriver det sveitsiske parlamentsmedlemmet Corina Eichenberger-Walther (bildet). Hun er leder for European Alliance for Israel (EAI) hvor også MIFF er med.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl må svare for sine ansattes spredning av jødehat og oppvigleri til vold på Facebook. MIFF skrev om avsløringene til UN Watch 3. september. Samme dag ble det sendt en protest til UNRWA gjennom MIFFs europeiske nettverk, European Alliance for Israel.

President Corina Eichenberger-Walther, medlem av sikkerhetsutvalget i det sveitsiske parlamentet, skriver til UNRWA-direktør Pierre Krähenbühl:

«European Alliance for Israel mener det er viktig for en fredelig utvikling i Midtøsten at stemmer som sprer hat blir stanset hvor det er mulig. Derfor spør vi om du kan bekrefte at de nevnte Facebook-innleggene nevnt i rapporten [fra UN Watch] er skrevet av folk som arbeider for UNRWA? Hvilke konsekvenser vil det få for ansatte i UNRWA dersom de kommer med offentlige uttalelser som dem nevnt i rapporten? Hvilke forholdsregler tar dere for å forhindre oppvigleri til jødehat og vold?»

MIFF er glad for å kunne være med i et europeisk nettverk som kan legge større press på nasjonale og overnasjonale myndigheter. Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, er styremedlem i European Alliance for Israel.

For å styrke det pro-israelske arbeidet i Europa, oppmuntrer vi deg til å bli medlem av MIFF! Nå kan du bli medlem gratis ut året.

Wall Street Journal har intervjuet Hillel Neuer, leder av UN Watch om saken. Se intervjuet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart