Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Denne helsides annonsen rykker MIFF inn i en rekke aviser denne uken.
Denne helsides annonsen rykker MIFF inn i en rekke aviser denne uken.

Støtt MIFFs kampanje mot kirkens Israel-hets

Se hvilke aviser hvor MIFF denne uken rykker inn helsides annonse og se hvordan du kan hjelpe!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I dag har MIFF en helsidens annonse på trykk i Vårt Land (se annonsen i storformat under eller ved å klikke her). Samme annonse kommer i repetisjon senere i uken. Annonsen kommer også på trykk i avisene Dagen, Norge IDAG og Korsets Seier.

Men MIFF går ikke bare ut i kristne aviser, hvor man kan vente å finne en høy andel Israel-venner blant leserne. En svært lik annonse kommer onsdag 16. september på trykk som en helside i Norges største avis – Aftenposten.

Støtter du MIFFs annonsekampanje? Bli medlem av MIFF og/ eller gi en øremerket gave til MIFFs gavekonto 78770654539. Merk i meldingsfeltet i nettbanken: «Annonse september 2015»

 

Annonsens hovedbudskap

Stans kirkens Israel-hets!

De siste årene er millioner av mennesker blitt drevet på flukt fra arabiske land. Den norske kirke og Kirkens Nødhjelp har vært mest opptatt av å kritisere Israel. Nå på søndag inviterer de kirkegjengere til å hevde, i bønn til Gud, at Israels sikkerhetsbarriere på Vestbredden «ikke [er] til forsvar, men til isolasjon og adskillelse, uvitenhet, diskriminering og drap». Prester og biskoper bruker neste uke til kamp for å få revet ned «muren» som holder islamistiske selvmordsbombere borte fra deres jødiske ofre!

 

Bli med MIFF i protest!

I protest bruker MIFF neste uke til å sette fokus på jøde- og kristenforfølgelsen i Midtøsten. På midten av 1900-tallet ble flere tusen år gamle jødiske sivilisasjoner utryddet i en rekke arabiske land. Nå i 2015 er det kristne og andre minoriteter som blir jaget.

– Les mer på miff.no

– Opprørt av Israel-hetsen? Ring 41 17 67 80 nå for å bli medlem av MIFF gratis ut året.

Storversjon av annonsen.
Storversjon av annonsen. Klikk for å se bildet større.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart