Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

«Hvordan kan vi hjelpe?»

Bengt-Ove Nordgård taler i Tønsberg 7. november 2015. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Bengt-Ove Nordgård taler i Tønsberg 7. november 2015. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Det er du som best kan styrke Israel-arbeidet til MIFF!

I januar er det 20 år siden jeg begynte å sette opp layouten på MIFFs aviser og 15 år siden jeg startet som redaktør av Med Israel for freds nettside. De første seks årene som nettredaktør gjorde jeg jobben på deltid, ved siden av fulltidsstudier og journalistjobb i lokalavis. Fra høsten 2007 har jeg jobbet i MIFF på fulltid som daglig leder.

I alle disse årene har jeg hver dag gledet meg til å gå på jobb. Men noen uker byr på mer inspirasjon enn andre. Forrige uke var en slik ekstra inspirerende uke.

Onsdag 4. november holdt jeg foredrag for nesten 40 Israel-venner i Mosjøen. Det var første gang MIFF Helgeland inviterte til møte i byen. Torsdag 5. november var møterommet på Scandic-hotellet i Bodø helt fullt da MIFF Bodø arrangerte møte. Lørdag 7. november fikk jeg tale under den viktige og verdige støtte- og minnemarkeringen som MIFF Vestfold arrangerte i Tønsberg. I løpet av en uke fikk jeg møte til sammen noen hundre nordlendinger, vestfoldinger og andre som gir av sin tid og sine ressurser for å støtte Israel.

– Hvordan kan vi hjelpe? spurte ett av MIFF-medlemmene som kom på møtet i Mosjøen. Det finnes vel knapt noe bedre spørsmål man kan få?

MIFF har som langsiktig mål å nå 18.000 medlemmer. Det høres mye ut, men dersom hver enkelt av våre 9.400 medlemmer verver ett nytt medlem hver, så er vi der! Den beste hjelpen du kan gi, er derfor å overbevise venner og familie om å melde seg inn. Tilby dem gjerne hjelp til å fylle ut innmeldingsskjemaet. Som medlem av MIFF mottar de informasjonsavisen Midtøsten i fokus seks ganger i året, og utenom årskontingenten er det ingen andre forpliktelser. I artikkelen Ti gode grunner til å bli medlem i MIFF finner du argumentene du trenger når du skal verve.

MIFFs informasjonsarbeid finansieres av medlemmenes kontingent og frivillige gaver. Støtter du MIFF med gaver gir det rett til skattefradrag. På nettsiden miff.no/fast kan du opprette avtalegiro for månedlige bidrag og bli Fast for Israel! Jo større MIFF skal bli, jo viktigere er det at vi har forutsigbare inntekter.

MIFF har 27 lokalforeninger fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Alle aktivitet i lokalforeningene blir arrangert av frivillige. Ta kontakt med din nærmeste lokalforening for å melde deg til tjeneste!

Nå nærmer det seg tiden for innkjøp av julegaver. En flott måte å hjelpe MIFF på, er å bestille våre bøker for å gi dem som gaver til venner og familie. Eller hva med en gave til deg selv? At Israel-venner får mer oppdatert kunnskap er utrolig verdifullt for saken vi kjemper for. På torget.miff.no finner du det største utvalget i Norge av israelske produkter og Israel-relaterte bøker og filmer.

Dersom du har ledig tid til rådighet, er det veldig mange ulike oppgaver du kan gjøre som frivillig medarbeider for MIFF. Stå på stand, distribuere magasin/ aviser og samle informasjon er bare noen eksempler.

MIFF er en motkraft til anti-israelske organisasjoner i Norge som årlig får hundrevis av millioner i statsstøtte. MIFF tilbyr informasjon som mediehusene med million- og milliardbudsjetter fortier. Derfor er det utrolig betydningsfullt at du fortsetter å dele og spre MIFFs artikler og filmer gjennom sosiale medier.

Dette var bare noen eksempler på hva du kan gjøre for å hjelpe. Hjertelig takk for din velvilje! La oss fortsette i kampen for jødenes rett til et nasjonalt hjemland!

  • Ikke nøl med å ta kontakt med meg dersom du har forslag om bidrag du kan gi til MIFF! Ta kontakt på mobil 41 17 67 80, e-post post@miff.no eller via privat melding på Facebook.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart