Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Populært naturlig kosttilskudd fra Israel på torget.miff.no

Moringa.
Moringa.
ANNONSE: Bladene fra Moringa-trær som vokser ved Dødehavet gir deg rikelig med næring.

ANNONSE:

Israel-importøren Shofar Dreams lanserte før helgen Moringa-kapsler og Moringa-pulver fra Israel. På antall bestillinger i løpet av helgen, forstår vi hvor populært og ettertraktet dette naturlige kosttilskuddet er.

Moringa-kapsler.
Moringa-kapsler.

Shofar Dreams gir følgende bakgrunn om produktene:

«Opprinnelsen til Moringa er i India, hvor den er dyrket og brukt på den tradisjonelle måten i tusenvis av år for å gi kroppen styrke og ekstra kosttilskudd. I de sentralafrikanske landene brukes planten til å forsterke ernæringen i de mindre heldige områder. Planten krever et varmt klima, og dyrkes i området rundt ekvator.

Moringa-Arava dyrker Dead Sea Moringa i anlegg ved det berømte Dødehavet i Israel, hvor det er dyrket i rik mineraljord, som gjør at det blir enda bedre kvalitet.

Moringa-Arava produkter er kjent for å ha de beste Moringa næringsverdiene i verden, fordi det er dyrket ved Dødehavet, spesielt er det høyere verdier av vitamin E og kalsium.

Bladene er svært rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler.

100 gram: Moringablader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kaliuminnhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Moringa-pulver.
Moringa-pulver.

Moringa-kapsler lages ved at bladene tørkes før de forsiktig knuses og puttes i kapsler, de løser seg fort opp i magen. Dead Sea Moringa kapsler er egnet for vegetarianere og veganere (inneholder ikke gelatin).

Moringa-pulver lages ved at bladene tørkes før de forsiktig knuses. Det blir brukt som supplement, men moringapulver er samtidig utmerket å bruke i mange oppskrifter. Det er smart å tilsette i shakes eller drysse den i supper eller i salater. Den kan også brukes effektivt som fortykningsmiddel i suppe- og sausoppskrifter eller drysses på for eksempel kjøtt- og gryteretter før de blir servert. Anbefales også i vann, og ulike youghurt, smoothie, frukt og grønnsakshake.

Moringa brukes også til å rense drikkevann. Moringa styrker og bygger kroppens immunforsvar. Moringa har 46 antioksidanter 36 anti-betennelsesingredienser og alle de essensielle aminosyrene.

Virkning av urter: Noen merker inntak av urter på kroppen med en gang, andre ikke. Det er ingen kjente allergiske effekter på Moringa. Da Moringa har en rensende effekt på kroppen, kan noen oppleve litt kvalme og hyppige toalettbesøk i en overgangsperiode.

Alle Dead Sea Moringa produkter er godkjent av FDA, og Det norske Legemiddelverket og av den israelske helsedepartementet.

Kan gi økt styrke og mental fokus.

 

Sammenligninger

Inneholder 14 ganger mer kalsium enn melk og tilsvarende mye magnesium.

Kan virke gunstig på fordøyelsen

Inneholder 3 ganger mer kalium enn bananer

Inneholder 4 ganger mer A vitamin enn gulrot

Inneholder 7 ganger mer C-vitamin enn appelsiner

Inneholder 3 ganger mer kalium/jern enn mandler

Dobbelt så mye proteiner enn i melk

Det inneholder alle vitaminer fra A-K, mineraler, proteiner, omegasyrer (3,6+9), 46 antioksidanter og hele 36 ulike anti-inflammatoriske substanser.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart