Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF søker nettjournalist/ medlemsutvikler

MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.
MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.
Har du lyst å jobbe for Med Israel for fred? Eller kjenner du noen som kan passe i jobben?

STILLINGSANNONSE FRA MED ISRAEL FOR FRED

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste åtte årene har organisasjonen økt fra 2000 til over 10.000 medlemmer. MIFF har 27 lokallag over hele landet. En redaksjon og administrasjon med omlag fire stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.

 

MIFF søker

Nettjournalist og/ eller medlemsutvikler

En av våre dyktige medarbeidere går over i ny jobb. MIFF søker derfor én eller to medarbeidere som kan styrke redaksjonen og/ eller organisasjonsarbeidet.

Vi ser etter personer som

1) kan bidra med nyhetssaker og bakgrunnsstoff til vårt nettsted og avis. Erfaring med nyhetsformidling på nett og i sosiale medier vil være en stor fordel.

2) kan bidra til utvikling av MIFFs servicetilbud til medlemmer og andre. Vedkommende skal arbeide med nye prosjekter som blir avtalt nærmere på bakgrunn av søkerens erfaring og kompetanse. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag. Vi ser spesielt etter personer med utdannelse/ erfaring innenfor online kurs, interaktiv læring og/ eller film.

MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (50-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingene rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid for Israel. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt. Tiltredelse snarest.

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen tirsdag 30. august 2016.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart