Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.
MIFFs medlemsutvikling fra 1978 til 2016.

MIFF søker nettjournalist/ medlemsutvikler

Har du lyst å jobbe for Med Israel for fred? Eller kjenner du noen som kan passe i jobben?

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

STILLINGSANNONSE FRA MED ISRAEL FOR FRED

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste åtte årene har organisasjonen økt fra 2000 til over 10.000 medlemmer. MIFF har 27 lokallag over hele landet. En redaksjon og administrasjon med omlag fire stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.

 

MIFF søker

Nettjournalist og/ eller medlemsutvikler

En av våre dyktige medarbeidere går over i ny jobb. MIFF søker derfor én eller to medarbeidere som kan styrke redaksjonen og/ eller organisasjonsarbeidet.

Vi ser etter personer som

1) kan bidra med nyhetssaker og bakgrunnsstoff til vårt nettsted og avis. Erfaring med nyhetsformidling på nett og i sosiale medier vil være en stor fordel.

2) kan bidra til utvikling av MIFFs servicetilbud til medlemmer og andre. Vedkommende skal arbeide med nye prosjekter som blir avtalt nærmere på bakgrunn av søkerens erfaring og kompetanse. En kreativ medarbeider har stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag. Vi ser spesielt etter personer med utdannelse/ erfaring innenfor online kurs, interaktiv læring og/ eller film.

MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (50-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingene rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid for Israel. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt. Tiltredelse snarest.

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen tirsdag 30. august 2016.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart