Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kom til MIFF Forum i Stavanger

Richard Kemp. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Richard Kemp var tidligere sjef for de britiske styrkene i Afghanistan. (Foto: UnitedWithIsrael.org)
Den britiske obersten Richard Kemp (bildet) holder to foredrag på MIFF Forum i Stavanger lørdag 24. og søndag 25. september. Vær rask med påmelding for å sikre deg plass.
Høstens nasjonale MIFF-konferanse blir avholdt i Stavanger 24. og 25. september.
De siste årene har MIFF Forum blitt arrangert i Oslo, men i høst flytter vi konferansen til Scandic Stavanger Airport, et hotell som ligger vegg i vegg med Stavanger lufthavn. Dermed blir det enkelt for deltakere fra hele landet å delta. Husk å bestille flybillett i god tid!
Hovedtaler på konferansen blir oberst Richard Kemp. Han tjenestegjorde i den britiske hæren fra 1977 til 2006 og var øverstkommanderende for de britiske styrkene i Afghanistan. Kemp har markert seg som en sterk venn av Israel og har med faglig kompetanse vurdert Israels krigføring og sikkerhetssituasjonen landet står i. Kemp skal holde to foredrag under konferansen.
På MIFF Forum blir det også lansering av den siste nye boken i MIFFs bokserie, «Hvorfor Israel? Grunnlaget for en jødisk stat i Midtøsten». MIFFs daglige leder Conrad Myrland har skrevet boken sammen med mangeårig redaktør for MIFFs avis, Odd Myrland. Conrad presenterer boken og orienterer om MIFFs arbeid. Bengt-Ove Nordgård, som er nestleder i MIFFs hovedstyre, skal holde foredraget FNs svik mot Israel. Astrid Salvesen Shwartz, leder i MIFF Lister og medlem i MIFFs hovedstyre, skal holde et sterkt og personlig foredrag med utgangspunkt i sine 30 år i Israel.
Gratisplasser for ungdom
Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis deltakelse (inkl. overnatting) og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene. Vær rask for å få denne sjansen! Søknader fra ungdommer eller generelle spørsmål om konferansen, sendes til MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen på tlf. 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no snarest.
Ingen booking via hotellet.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart