Bli medlem av MIFF nå!
Bli medlem av MIFF nå!

Besøket på miff.no har passert fjorårets totale besøk

Et drøyt halvår inn i 2017 er besøket på miff.no større enn hele 2016.

I midten av juli passerte besøket på miff.no det totale besøket på nettsiden i 2016. I fjor registrerte Google Analytics 757.495 besøk på Med Israel for freds nettside. Rekordåret hittil var 2014, da miff.no hadde 1.202.833 besøk. Dersom besøket i siste halvår fortsetter som i vårhalvåret, vil denne rekorden bli slått.

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no gratis tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart