Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel 7. desember 2017. (Foto: Privat)
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, og Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel 7. desember 2017. (Foto: Privat)

MIFF møtte Israels strategiminister i Brussel

- Sammen med dere kan vi overvinne boikott, sikre Israels legitimitet og Israels hovedstad Jerusalem, sa Gilad Erdan.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Torsdag 7. desember deltok Conrad Myrland, daglig leder av MIFF, på et møte med Israels strategiminister Gilad Erdan i Brussel. MIFF var invitert sammen med organisasjoner fra en rekke europeiske land av European Jewish Association og Europe Israel Public Affairs.

Erdan begynte med å uttrykke takknemlighet for USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad.

– Vi har visst i tre tusen år at det er vår hovedstad, men det er også viktig med USAs offisielle anerkjennelse, sa Erdan.

Strategiministeren har ansvar for å bekjempe den internasjonale boikottkampanjen mot Israel.

– Boikottbevegelsen er antisemittisk i sin kjerne, sa Erdan. Samtidig ga han uttrykk for optimisme.

– Vi kan vinne kampen, for vi har sannheten og rettferdigheten på vår side. Sammen med dere kan vi overvinne boikott, og sikre Israels legitimitet og Israels hovedstad Jerusalem, sa Erdan.

Flere europeiske jøder som tok ordet i plenumsamtalen uttrykte stor takknemlighet til de kristne i Europa som kjemper Israels sak. En fremstående europeisk rabbiner presenterte de kristne Israel-vennene i Europa slik for ministeren: «De er misjonærer. Ikke for å få jøder til å bli kristne. De prøver å få kristne til å tro på Israel.»

MIFF er en norsk medlemsorganisasjon hvor kristne og ikke-kristne står sammen i Israel-støtte på livssyns- og partipolitisk-nøytral grunn. Det finnes ingen tilsvarende organisasjon i Europa med et medlemstall som er i nærheten av MIFFs 11.000 medlemmer. Arbeidet i Norge vekket stor interesse og høstet applaus på samlingen. Vi videresender takken og applausen til alle våre medlemmer og støttespillere!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart