Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Dette er MIFFs nye hovedstyre. Øverst fra venstre: Kjetil Ravn Hansen og Astrid Salvesen Shwartz. Nederst fra venstre: Lars Nordgård (vara), Kristoffer Vikan, Frode Jacobsen, Bengt-Ove Nordgård, Lewi Brevik (vara) og Jan Benjamin Rødner. Nestleder Morten Fjell Rasmussen og varamedlem Hanne Christine Øvrejorde var ikke til stede. (Foto: Bjarte Bjellås)
Dette er MIFFs nye hovedstyre. Øverst fra venstre: Kjetil Ravn Hansen og Astrid Salvesen Shwartz. Nederst fra venstre: Lars Nordgård (vara), Kristoffer Vikan, Frode Jacobsen, Bengt-Ove Nordgård, Lewi Brevik (vara) og Jan Benjamin Rødner. Nestleder Morten Fjell Rasmussen og varamedlem Hanne Christine Øvrejorde var ikke til stede. I bakgrunnen skimtes MIFFs medlemsvekst. (Foto: Bjarte Bjellås)

Se hvor MIFF har vokst netto 1456 medlemmer siste år

Er det ditt fylke som vokser raskest?

Etter listevask ved årsskiftet har Med Israel for fred (MIFF) nå 10.677 medlemmer. Netto vekst det siste året har vært på 1.456 medlemmer, tilsvarende 15,8 prosent.

MIFF feirer 40-års jubileum på vårt landsmøte siste helg i april. Innen den tid har vi som mål å passere 11.000 medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå!

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart