Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Nærmere 50 personer deltok på stiftelsesmøtet til MIFF Larvik-Sandefjord torsdag 7. juni 2018. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

MIFF får 30 lokalforeninger

I løpet av det siste året har MIFF fått tre nye lokalforeninger, og en tidligere passiv lokalforening er gjenopplivet.

Veksten i antall lokalforeninger i MIFF fortsetter.

I juni ble det stiftet ny lokalforening av MIFF i Larvik-Sandefjord.

Tidlig i høst tok Hallgrim Berg og Jens Jorde fra MIFF Hallingdal initiativ til et møte på Kongsberg. I november ble dette fulgt opp med valg av et lokalt styre da MIFF hadde sitt andre møte i byen. Det kom også gledelig beskjed fra Valdres, om at lokallaget der gjenopplives.

I mars skal MIFF avholde organisasjonens andre møte i Voss, og nok en gang er det Jens Jorde og Hallgrim Berg som er foredragsholderne. MIFFs nestleder Morten Fjell Rasmussen holdt foredrag på et enkeltstående MIFF-møte i Voss for noen år siden. Nå har en lokal gruppe allerede etablert et interimstyre for det som blir MIFFs lokalforening nummer 30. For tolv år siden hadde MIFF kun 5 aktive lokalforeninger.

De siste årene har lokale styrer i Gjøvik og Lillehammer kastet inn håndkleet, så hvis noen der eller i andre byer hvor MIFF ikke er representert vil starte nytt arbeid, er det bare å ta kontakt.

Les mer her hvordan du kan gjøre ulike frivillige oppgaver for Israels sak i Norge gjennom MIFF.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart