Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag 19. mai 2019. (Foto: MIFF)

MIFF inspirerte söta bror

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I helgen har MIFFs svenske søsterforening Vänskapsförbundet Sverige Israel hatt årsmøte i Örnsköldsvik. Søndag morgen var Conrad Myrland invitert for å gi råd og tips til arbeidet.

– Jeg holdt et tilsvarende foredrag for vår svenske søsterforening i 2012. Etter den tid har de fulgt opp flere av rådene vi ga den gang og blitt en mer slagkraftig organisasjon. Nå håper vi at de kan fortsette å la seg inspirere av MIFFs arbeid i Norge, sier Myrland.

Vänskapsförbundet Sverige Israel har om lag 3200 medlemmer og 17 lokalforeninger. MIFF i Norge har nesten 11.000 medlemmer og 30 lokalforeninger. Det siste året har MIFF også startet arbeid i Danmark og Island.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart