Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag 19. mai 2019. (Foto: MIFF)

MIFF inspirerte söta bror

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), talte på årsmøtet til Vänskapsförbundet Sverige Israel søndag.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

I helgen har MIFFs svenske søsterforening Vänskapsförbundet Sverige Israel hatt årsmøte i Örnsköldsvik. Søndag morgen var Conrad Myrland invitert for å gi råd og tips til arbeidet.

– Jeg holdt et tilsvarende foredrag for vår svenske søsterforening i 2012. Etter den tid har de fulgt opp flere av rådene vi ga den gang og blitt en mer slagkraftig organisasjon. Nå håper vi at de kan fortsette å la seg inspirere av MIFFs arbeid i Norge, sier Myrland.

Vänskapsförbundet Sverige Israel har om lag 3200 medlemmer og 17 lokalforeninger. MIFF i Norge har nesten 11.000 medlemmer og 30 lokalforeninger. Det siste året har MIFF også startet arbeid i Danmark og Island.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart