Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFF til Eurovision: – Island må straffes for overlagt brudd på reglene

For en hån mot palestinere som ønsker fred, frihet og demokrati at islandske "hatere" dingler deres nasjonale symbol foran noen hundre millioner tv-seere. (Skjermdump NRK)
Regelbruddet til Hatari var planlagt, det må få konsekvenser for kringkasteren RÚV, skriver MIFF til European Broadcasting Union.

Med Israel for fred (MIFF) har i dag sendt brev til European Broadcasting Union (EBU) hvor vi krever at Island og kringkasteren RÚV blir straffet for deres brudd på reglene under finalen i Tel Aviv lørdag 18. mai. Med detaljinformasjon fra MIFFs lokale avdeling fra Island påpeker vi at regelbruddet var planlagt, men at den islandske kringkasteren RÚV ikke gjorde noe for å stanse det.

– Bare hvis Hatari-bandets skammelige handling får konsekvenser, sikrer dere at heder, ærlighet og respekt forsetter å være grunnlaget for Eurovision Song Contest, konkluderer MIFF i brevet.

  • Den internasjonale underskriftskampanjen som krever at Island blir diskvalifisert har nå fått nesten 36.000 underskrifter. Klikk her for å skrive under.

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart