Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Grisha Yakubovich snakket om den aktuelle situasjonen på Vestbredden. (Foto: Bjarte Bjellås)

Avsluttet Israel-konferansen i Kristiansand

Tidligere IDF-offiser Grisha Yakubovich snakket om situasjonen på Vestbredden.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Etter en rekke innholdsrike foredrag var det søndag ettermiddag slutt for MIFFs Israel-konferanse i Kristiansand. Tidligere IDF-offiser Grisha Yakubovich fikk æren av å avslutte konferansen med et foredrag om situasjonen i Judea og Samaria/Vestbredden.

– 140.000 palestinere jobber i Israel hver eneste dag. Det bidrar til å bedre økonomien på Vestbredden, som er tett knyttet sammen med den israelske økonomien, fortalte Yakubovich, som snakker flytende arabisk og har mange kontakter på Vestbredden.

Videre snakket han om at de israelske bosetningene skaper palestinske arbeidsplasser.

– Hvem tror dere bygger bosetningene? Det er palestinske arbeidere.

Hele det innholdsrike foredraget hans kan du se i opptak her:

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/429790151191645/

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart