Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

MIFF-ansatte Geir Knutsen (t.v.) og Kjetil Ravn Hansen blir stående på stand under hele Arendalsuka. (Foto: Bjarte Bjellås)

MIFF til stede på Arendalsuka

Har stand under den største politiske festivalen i Norge.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Med Israel for fred er til stede på den politiske festivalen Arendalsuka, som går av stabelen fra mandag 12. august til fredag 16. august. En stor del av frivillige organisasjoner, interesseorganisasjoner, statlige etater og politiske partier i Norge er til stede i sørlandsbyen for å vise seg fram.

– Det er veldig viktig å være til stede her for å profilere MIFF med de sakene vi står for, sier MIFFs organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen, som er til stede under Arendalsuka.

MIFFs inspirator i sosial medier, Geir Knutsen, vil bli stående på standen gjennom hele uken. I tillegg stiller frivillige MIFF-medlemmer opp for å dele ut israelsk godteri, MIFFs medlemsblader og for å snakke med publikum.

– Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger og kommentarer. Det er veldig moro å være til stede her og møte folk, sier Knutsen.

Her kan du se MIFFs direktesending fra standen i Arendal:

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/491415194954959/

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart