Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kom til høyaktuelt MIFF Forum i Oslo

Velkommen til MIFF Forum 2019!
På MIFF Forum i Oslo 2. og 3. november kommer Lahav Harkov, redaktør i Jerusalem Post, med de aller siste oppdateringer om Knesset-valget og regjeringsforhandlingene.

Tirsdag 17. september skal det avholdes nytt valg til den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. Deretter går det sannsynligvis flere uker før en regjering er på plass. Hvordan dette spillet kommer til å utfolde seg kan du få førstehåndskjennskap til når Lahav Harkov, redaktør i Jerusalem Post, holder foredrag på MIFF Forum i Oslo søndag 3. november. Bak kulissene i Knesset og Hvorfor den radikale venstresiden hater Israel er titlene på Harkovs to foredrag.

Lahav Harkov flyttet fra USA til Israel da hun var 17 år. Hun har utdannelse i statsvitenskap og kommunikasjon fra Bar-Ilan University og dekker israelsk politikk for Jerusalem Post.

MIFF Forum starter etter lunsj lørdag 2. november med foredrag av den svensk-jødiske statsviteren Martin Blecher. Han skal holde foredrag om eiendomsforholdene før 1948 i området som ble til staten Israel og eiendomsforholdene på Vestbredden i dag. Lørdag holder også Jens Jorde, leder av MIFF Hallingdal, foredrag om Israels teknologiske utvikling. Det er også satt av tid til politisk debatt – mer info kommer senere.

Siste bekreftede foredragsholder er Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikasjon og strategi ved Israels strategidepartement. Hun skal presentere en rapport om koblingen mellom boikottbevegelsen og antisemittisme.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart