Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

MIFF søker kommunikasjonsmedarbeider

Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.
Med Israel for fred er Nordens største grasrotbevegelse for Israel med arbeid i Norge, Danmark og Island.
Til å styrke vårt arbeid søker MIFF en ny kommunikasjonsmedarbeider.
  • Hvis du ikke selv er kandidat, hjelp oss med å sende tips om stillingen til aktuelle søkere!

STILLINGSANNONSE FRA MED ISRAEL FOR FRED

Med Israel for fred (MIFF) er en norsk medlemsorganisasjon stiftet i 1978. Vårt hovedformål er å spre informasjon og skape større forståelse for Israel og det jødiske folk. De siste tolv årene har organisasjonen økt fra 2.000 til over 11.000 medlemmer og fra 5 til 30 lokallag. MIFF har også startet arbeid i Danmark og Island. En redaksjon og administrasjon med omlag fire stillinger har ansvaret for Nordens største pro-israelske nettsted (miff.no), informasjonsavisen Midtøsten i fokus, ukentlige radiokommentarer, medie- og politikerkontakt, bokproduksjon, Facebook og Twitter med mer.

MIFF søker kommunikasjonsmedarbeider

Til å styrke vårt arbeid, søker MIFF en ny kommunikasjonsmedarbeider som helt eller delvis kan ta ansvar for ett eller flere av tre satsningsområder:

Aktivisere MIFFs medlemmer: Du kan skape engasjement og bane vei for nye tiltak for økt aktivitet for Israels sak i medlemsmassen. Gode resultater fra annet organisasjonsarbeid vil være positivt. Søkeren må ha kreativitet og gjennomføringsevne innenfor for eksempel online/ offline kursing, fundraising, mobilisering m.m.

Fremme MIFFs budskap mot politikere og medier: Du har et godt kontaktnett inn mot det politiske Norge og/ eller norske medier, eller har lett for å utvikle et slikt nett. Erfaring fra lobbyarbeid/ politisk arbeid er en fordel. Med utholdenhet og kloke trekk skal kommunikasjonsmedarbeideren fremme MIFFs budskap. Du må ha god skriftlig og muntlig formuleringsevne, arbeide raskt og effektivt.

Fremme MIFFs budskap i sosiale medier: Med kreativitet og kontinuerlig nyskapning kan du kommunisere MIFFs saker i kanaler som Instagram/ YouTube/ Snapchat. Du må være trygg foran kamera og ha særlig god evne til å kommunisere med aldersgruppen 15-30 år. Erfaring med redigering av video og dynamiske presentasjoner er en stor fordel.

Søkere som kan løse oppgaver på alle disse tre områdene stiller sterkt, men vi vil også vurdere søkere med gode evner på bare ett område. Den rette medarbeideren vil få stor mulighet til å skape sin egen arbeidshverdag. MIFFs ansatte arbeider fra hjemmekontor, og vi er derfor åpne for søkere fra hele landet. Lønn og stillingsprosent (50-100 %) etter avtale, med seks måneders prøvetid. Fleksibel arbeidstid. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Søkere må støtte MIFFs formål og grunnlag og strategien i vårt informasjonsarbeid. Kunnskap om Israel og Midtøsten er viktig. Tidligere frivillig engasjement for Israels sak vil bli vektlagt, men er ikke avgjørende. Tiltredelse snarest.

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Conrad Myrland, tlf. 41 17 67 80.

Søknad med CV og referanser sendes post@miff.no innen tirsdag 31. mars 2020.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart