Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

: Itamar Marcus, direktør i Palestinian Media Watch, krever at Facebook stenger Facebook-siden til Fatah-partiet. I januar 2019 var Marcus i Norge som gjest av MIFF, her fra en orientering for Høyre og FrP på Stortinget. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
: Itamar Marcus, direktør i Palestinian Media Watch, krever at Facebook stenger Facebook-siden til Fatah-partiet. I januar 2019 var Marcus i Norge som gjest av MIFF, her fra en orientering for Høyre og FrP på Stortinget. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

Itamar Marcus: Hvordan PA bruker korona til demonisering

Sett av tid torsdag 22. april kl. 18-19.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Onsdag 22. april kl. 18-19 avholdt MIFF et Zoom-møte for betalende medlemmer med Itamar Marcus, direktør for Palestinian Media Watch. Marcus viste blant annet ferske eksempler på hvordan palestinske selvstyremyndigheter bruker koronakrisen til å demonisere Israel.

(Vi beklager litt dårlig lydkvalitet i deler av foredraget, som skyldes ustabil internetthastighet.)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart