MIFFs daglige leder Conrad Myrland intervjuer Arsen Ostrovsky direkte fra Israel. (Foto: Skjermdump)

MIFF sendte gratulasjon til Israel

Se vår sending i forbindelse med feiringen av Israels nasjonaldag.

I dag feires Jom ha’atsma’ut, Israels nasjonaldag. Den moderne staten Israel fyller 72 år. Vanligvis er denne dagen en stor fest i Israel, men koronasituasjonen har gjort årets feiring noe spesiell. Det fortalte Arsen Ostrovsky, direktør for The Israeli-Jewish Congress, i en direktesending på MIFFs Facebook-side.

Ostrovsky ble intervjuet av MIFFs daglige leder Conrad Myrland, som benyttet anledningen til å gratulere han og resten av Israel med dagen. Her kan du se opptak av sendingen, som også inkluderer klipp fra MIFFs markering av Israels 70-årsdag i Oslo konserthus i 2018:

https://www.facebook.com/medisraelforfred/videos/720053838816143/

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart