Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bestill boken som avslører hva som mer enn noe annet har hindret fred

Krigen for å vende tilbake av Einat Wilf og Adi Schwartz, utgitt av MIFF i mai 2020.
Sikre deg boken til Einat Wilf og Adi Schwartz.

Krigen for å vende tilbake ble en bestselger i Israel. MIFF er stolt over å kunne lansere boken på norsk bare noen få uker etter at boken ble lansert på engelsk.

Krigen for å vende tilbake har hindret en løsning på konflikten mellom israelere og arabere. Konflikten vil ikke ta slutt før palestinerne aksepterer at de ikke har noen «rett til å vende tilbake».

I 1948 forsøkte lokale arabere og arabiske stater å kvele den jødiske staten i fødselen. Som et resultat av krigen ble 700.000 palestinere flyktninger. Mer enn 70 år senere krever palestinerne at millioner av deres etterkommere skal ha rett til å flytte inn i Israel.

I Krigen for å vende tilbake forklarer forfatterne hvordan tanken om «rett til å vende tilbake» oppsto, og hvordan FN gjennom UNRWA skapte et permanent flyktningproblem i stedet for å løse det. Boken viser at palestinernes krav ikke har noe juridisk grunnlag. Dersom USA, FN og EU gjør dette klart overfor palestinerne, vil det fremme fred og være til beste for begge parter.

«Schwartz og Wilf, begge fra venstresiden, har skrevet en obligatorisk bok om den palestinsk-israelske konflikten og årsaken til at den ikke vil bli løst med det første. En god og viktig bok.»

Ben Shapiro, sjefredaktør for The Daily Wire.

«Alle som er seriøst interessert i den pågående konflikten mellom arabere og sionister, må forstå det som Schwartz og Wilf forklarer.»

Benny Morris, historiker og forfatter.

Klikk her for å bestille boken Krigen for å vende tilbake

EINAT WILF er en tidligere israelsk politiker som var medlem av Knesset for Uavhengighetspartiet og Arbeiderpartiet. Hun er en fremstående og innflytelsesrik stemme i det israelske offentlige ordskiftet. ADI SCHWARTZ er en israelsk forsker og forfatter. Hans arbeid fokuserer på den arabisk-israelske konflikten, Israels historie og aktuell politikk. (Foto: Yanai Yehiel og Iliya Yefimovich)


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart