Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slik kommer du enkelt inn i MIFFs Zoom-samlinger

Velkommen til MIFFs Zoom-møter.
Etter at koronapandemien tvang oss til å avlyse fysiske møter, har MIFF begynt med åpne møter via videokonferansetjenesten Zoom. Her er en enkel innføring for deg som skal være med for første gang.

Siden 7. april har MIFF arrangert en rekke Zoom-møter, som en liten erstatning for møtene i våre lokalforeninger. På grunn av koronapandemien har MIFFs Israelkonferanse blitt utsatt fra mai til november og flyttet fra Bergen til Stavanger (hvor vi allerede hadde planlagt MIFF Forum 6.-8. november).

MIFF har både før og etter korona hatt direktesendinger via Facebook og YouTube. Videokonferansetjenesten Zoom, som er en av verdens mest populære løsninger for gjennomføring av videokonferanser og møter via internett, byr på lettere mulighet for folk å delta i møtet med video og lyd av seg selv og snakke direkte til de andre møtedeltakere og foredragsholderne.Delta på et Zoom-møte via en invitasjonslenke

Klikk her for en engelskspråklig video som viser fremgangsmåten for å delta på et Zoom-møte.

MIFFs åpne møter på Zoom blir annonsert via e-post, nettsiden og Facebook. Der vil du også finne en lenke til det aktuelle møtet. Hvert enkelt møte har en unik lenke, så det er viktig at du følger den lenken som står i den aktuelle møteannonsen og e-posten.

1. Klikk på lenken for møtet.

2. Hvis du ikke har Zoom-appen installert på mobilen eller PCen allerede, vil du normalt bli henvist til en side for nedlastning av denne når du trykker på lenken fra MIFF. Det er helt trygt å gå videre til nettstedet zoom.us, hvis du får opp et spørsmål om det.

3. Når appen er nedlastet skal du normalt bli automatisk bli henvist videre til møtet. Hvis dette ikke skjer, må du trykke på lenken i e-posten eller møteannonsen en gang til.

Du kan også installere appen i forkant, hvis du ønsker det. Velg fra lenkene under for å laste ned appen til din maskin/ operativsystem.

PC/MAC

iPhone/iPad

Android

Når du har installert appen på datamaskinen din vil du få opp dette vinduet, med spørsmål om å åpne Zoom-appen:

Velg «Open Zoom».
På vei inn til møtet får du spørsmål om å gi tillatelse til bruk av kamera og mikrofon. Si ja til dette.


På mobilen skal du trykke på Join Meeting, hvis appen er installert allerede. Hvis appen ikke er installert skal du velge Download from Google Play for Android-mobiler eller Download from App Store for Apple-enheter.
Du skal i utgangspunktet bli ført videre til møtet etter installasjon, men det kan hende at du må trykke på lenken én gang til. Husk å trykke på Agree for å godkjenne Zooms bruksbetingelser og gi tillatelse til bruk av mikrofon og kamera når du får spørsmål om det.

Slik kan det se ut når du er på vei inn. Skriv inn navnet ditt når det står Please enter your name og avslutt med å trykke på OK.

Du kan også ringe inn til møtet med telefonen din

En viktig årsak til at MIFF bruker Zoom er muligheten for at alle kan kommunisere med hverandre med video og lyd.  Men fortvil ikke hvis du ikke får til Zoom via mobil og datamaskin eller er et sted uten internettforbindelse.
Du kan ringe disse numrene via din mobil- eller hustelefon og delta i møtet på den måten:

23960588 og 73494877
Er du i et annet land enn Norge vil du finne et lokalt nummer her:

https://miff-no.zoom.us/u/keyOrEt7QJ

Hvert enkelt møte på Zoom har et unikt nummer (Meeting ID) som skiller dem fra hverandre. Lenken begynner alltid med https://miff-no.zoom.us/j/, hvis man går inn via mobil eller datamaskin og avsluttes med et nummer. Tirsdag 16. juni arrangerte MIFF et møte med landbruksminister Alon Schuster. Det hadde følgende adresse: https://miff-no.zoom.us/j/81916807277

Når du ringer inn blir du bedt om å taste inn Meeting ID. 81916807277 var dette møtets unike nummer. Telefonnumrene er alltid like, men hvert enkelt møte har altså et eget ID-nummer som du må taste inn, slik at Zoom forstår hvilket møte du skal inn på. Adressen til hvert møte står i møteannonsen.

Trenger du hjelp med bruk av Zoom? Ta kontakt i god tid før møtet hvis du ønsker hjelp med å bruke Zoom. Send en e-post til kjetil@miff.no, ring på 45244598 eller send en melding via Facebook.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart