Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)
Journalist og historiker Halvor Tjønn. (Foto: Privat)

Halvor Tjønn holder foredrag på Israelkonferansen

MIFF har gleden av å fortelle at den velkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn skal holde et foredrag på Israelkonferansen i Stavanger, lørdag 7. november.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

MIFFs Israelkonferanse 2020 holdes på Scandic Stavanger Forus fra 6. til 8. november. Du kan se programmet og melde deg på her.

Siden de utenlandske foredragsholderne ikke kan komme til Norge under de rådende omstendigheter, er vi nødt til å ta noen av dem inn via videolink. For at det ikke skal bli for mange foredrag via videolink, har vi blant annet fått inn den anerkjente journalisten og historikeren Halvor Tjønn.

Tjønn har vært utenriksmedarbeider i både Stavanger Aftenblad (1981-1986) og Aftenposten (1986-2014), jobbet som korrespondent i Moskva og er utdannet faghistoriker. I en årrekke jobbet han spesielt med islamistisk terrorisme, internasjonal migrasjon, innvandring og integrering.

I 2011 ga han ut boken Muhammed – slik samtiden så ham.

På Israelkonferansen holder han et foredrag kl. 16:30 med tittelen Islam og krisen i Midtøsten. Meld deg på her.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart