Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFF starter nettside på svensk

MIFF Sverige ble lansert i juli 2021.
Med Israel for fred starter nettside på et fjerde språk.

MIFF ble etablert i Norge på 1970-tallet. I 2018 utvidet vi arbeidet til Danmark, og i 2019 startet vi også en islandsk nettside.

Denne uken lanserer MIFF en ny nettside på svensk, se www.miff.se. Et stort antall av MIFFs norske artikler er allerede oversatt til svensk, og det vil løpende komme nye artikler på nettsiden. Conrad Myrlands nye bok Det falske bildet av Israel er også oversatt til svensk, og tilgjengelig for bestilling både som papirbok og e-bok.

Med Israel for fred (MIFF) ble etablert som en medlemsorganisasjon i Norge i 1978. De siste tyve årene har organisasjonen vokst fra omlag 1000 medlemmer til over 11.400 medlemmer. Gjennom nettside, sosiale medier, 30 lokalforeninger, livesendinger, medlemsavis med mer når MIFF hver måned ut til hundretusener av nordmenn med israelernes perspektiver. Alt arbeidet er finansiert av medlemmer og støttespillere, MIFF har ingen store sponsorer og mottar ingen statsstøtte.

Ved hjelp av bidrag fra MIFFs norske medlemmer, har MIFF de siste årene startet arbeid i Danmark og Island. I Danmark har vi nå en fulltids medarbeider og over 600 medlemmer, men arbeidet blir fortsatt finansiert delvis fra Norge.

Fra svenske Israel-venner har MIFF ofte fått høre at «vi trenger et MIFF i Sverige». Det er denne invitasjonen vi nå tar imot. Vi er stolte av å presentere nettsiden www.miff.se og en svensk Facebook-side.

Her i Norge er det enkelt å forklare hvorfor det er bruk for MIFF. 32 prosent av den norske befolkningen mener det stemmer helt eller nokså godt at «Israel behandler palestinerne like ille som jødene ble behandlet under andre verdenskrig». 37 prosent sier det er «umulig å svare» på påstanden. Kun 31 prosent har kunnskap nok om dagens Midtøsten og/ eller andre verdenskrig til å ta avstand fra påstanden.

Tallene er resultatet av tre generasjoners løgnpropaganda – fra norske medier, politiske partier, organisasjoner og kirkeledere. Vi tror at situasjonen er minst like ille i Sverige.

Vår drøm er at MIFF på sikt kan bli en like kraftfull stemme for Israel i Sverige som i Norge. Det kan vi bare klare dersom svenske Israel-venner støtter opp om arbeidet med å bli medlemmer og gi bidrag til arbeidet. Vi sier også takk dersom du deler våre saker i sosiale medier og forteller venner og slektninger om at MIFF er kommet til Sverige!

Velkommen med i Europas største livssynsnøytrale Israel-organisasjon!

La deg inspirere av Anders Bjerkhoel, som har gjort en formidabel frivillig innsats for å få MIFF i gang i Sverige

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart