Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Odd Myrland mottok MIFFs hederspris

Odd Myrland på Israelkonferansen 2021. (Foto: Privat)
Odd Myrland fikk hedersprisen for flere tiår med sentral innsats i MIFFs informasjonsarbeid.

I 2020 startet MIFFs hovedstyre en ny tradisjon med å dele ut en årlig hederspris. Den første prisvinneren ble Gabriel Edland.

MIFFs hederspris tildeles en person som på en unik måte har viet sitt liv til å arbeide for Israels sak gjennom MIFF. Hedersprisvinneren skal stå for en innsats og innlevelse over tid som er spesielt beundringsverdig.

Under festmiddagen på Israelkonferansen lørdag 9. oktober 2021 delte MIFFs styreleder Lars Johan Nordgård ut årets pris. Odd Myrland får hedersprisen for flere tiår med sentral innsats i MIFFs informasjonsarbeid, blant annet som redaktør av nærradioprogrammer på 1980- og 1990-tallet, redaktør Midtøsten i fokus (1994-2016) og leder av MIFF Stavanger gjennom flere tiår.

Morten Fjell Rasmussen og MIFF Bergen, en av de flere lokalforeningene som nominerte Myrland, skriver: «Da jeg en gang spurte Odd om det har vært verdt alle timene han har lagt ned, svarer han at ja, om han bare har klart å gjøre én nordmann litt mindre negativ til Israel, så har det vært verdt innsatsen. Og det er langt mer enn én nordmann som har blitt preget av den innsatsen Odd har lagt ned i årenes løp. Han har vært med å forme hvordan MIFF tenker og kommuniserer, og dette har satt spor. Odd har vært med på å skape den organisasjonen MIFF er i dag. Så takk, Odd, for en skarp penn og en klar tanke, og for at du valgte MIFF som den plattformen du har gjort refleksjonene dine tilgjengelig gjennom.»

Etter prisoverrekkelsen takket Myrland for prisen.

– Takk til alle i MIFF. Jeg har voldsomme mange gode minner. Jeg har vært på alle landsmøter siden 1994, og flere før det. Takk for alt godt vennskap, sa Myrland.

MIFFs hederspris for 2021 gikk til Odd Myrland.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart