Christina Toledano Åsbrink, Israel-kjenner, skribent og utdannet guide. (Foto privat)

Nye åpne Zoom-seminarer med Christina Toledano Åsbrink de tre første onsdagene i desember

I september og oktober 2021 arrangerte MIFF tre Zoom-seminarer om Israels historie med svensk-israelske Christina Toledano Åsbrink. Christina har 40 års erfaring med Israel, hvor hun også bor og arbeider. Utover dette har Christina universitetsutdannelse og vært foreleser i engelsk i 12 år på Bar Ilan universitetets kurs i Nord-Israel. Senere ble Christina dessuten utdannet som statsautorisert guide. Ved siden av dette holder Christina foredrag om Israel, de juridiske argumentene for landet, folkeretten og konflikten generelt. Siden 2016 har Christina skrevet om emnene ovenfor i magasinet Världen Idag.

Nå gjentar vi suksessen med de godt besøkte seminarene i september og oktober, med tre seminarer på henholdsvis de tre første onsdagene i desember, mellom klokken 18 og 19. Klikk deg inn på hvert enkelt tema for å finne mer informasjon og Zoom-lenke:

Møtene begynner ganske presis kl. 18:00, så det er en fordel om du kommer inn noen minutter før.

Her kan du se de tre forrige Zoom-seminarene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart