MIFF-medlemmene Kjersti Heggdal og Gabriel Hvarnes Wiedemann på Israelkonferansen i 2021.

Over hundre prosent økning for MIFFs videoer

Visningstid for MIFFs videoer og direktesendinger økte med over hundre prosent fra 2020 til 2021.

De siste årene har korte videoer og lengre direktesendinger vært et satsningsområde for Med Israel for fred (MIFF). Gjennom Facebook og YouTube når denne audio-visuelle kommunikasjonen fram til nye målgrupper som vi ikke når gjennom nettsiden.

Fra år 2020 til 2021 har MIFF sett en formidabel økning på Facebook og YouTube. Antallet visninger har økt fra 605.000 til 1.552.148 (157 prosent) og visningstiden har økt fra 14.854 timer til 30.328 timer (104 prosent). Dette er tall for MIFFs YouTube-kanal og den norske Facebook-siden, i tillegg har MIFF også hatt et betydelig antall visninger på MIFFs danske Facebook-side og i ulike Facebook-grupper.

Pass på at du abonnerer og har slått på varsler på MIFFs YouTube-kanal og at du har de rette innstillingene for å få oppdateringer fra MIFFs Facebook-side.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart