Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Frivillige på MIFFs stand under Arendalsuka delte ut informasjon om MIFF og Israel. (Foto: Bjarte Bjellås)

MIFF deltok på Arendalsuka

Mange dro hjem fra Arendal med Israels beste argumenter mellom hendene.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Som en rekke andre organisasjoner i Norge deltok MIFF på den politiske festivalen Arendalsuka fra 14. til 18. august. MIFF hadde stand sentralt i Arendal sentrum og hadde godt besøk av både venner, kritikere og andre som var nysgjerrige på organisasjonen og vårt arbeid.

Det ble delt ut medlemsbladet Porten til Midtøsten, MIFFs spesialmagasin og Israel på 1-2-3 – i tillegg til sjokolade og lakris. Utover uken ble det delt ut så mange medlemsblad at man til slutt gikk tom. Da Arendalsuka var over var det bare noen få spesialmagasin igjen.

Dermed var det mange som dro hjem fra Arendalsuka med Israels beste argumenter i bagasjen. De fleste som besøkte standen var hyggelige og spørrende, men det kom også noen ufine bemerkninger. Men alt i alt var det en fin opplevelse.

Og en stor takk til alle frivillige som stod på standen vår gjennom hele uka. En av dem var Trond Baugen, som deler sine opplevelser her:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart