Anders Bjerkhoel i MIFF Sverige var til stede på den store Bokmessa i Göteborg i september. (Foto: MIFF)

MIFF deltok på Bokmessa i Göteborg

Hundre tusen deltakere fikk muligheten til å kjøpe MIFFs bøker og prate om Israel på standen vår.

Med Israel for fred hadde stand på den store Bokmessa i Göteborg fra 22. til 25. september. Bokmessa er Nordens største kulturarrangement og Europas nest største bokmesse med over hundre tusen besøkende.

I tillegg til salg av bøker ble det delt ut gratis informasjonsmateriell. Det ble også tid til gode debatter og samtaler med besøkende på standen.

– MIFF hadde besøkende i alle aldre. Det er spesielt trivelig å prate med de yngre. De er mer fordomsfrie og stiller spørsmål ved fremstillingen av Israel som de får i skolen og gjennom massemedia, sier Anders Bjerkhoel i MIFF Sverige, som organiserte MIFFs stand på bokmessen.

I tillegg til Bjerkhoel var det flere andre MIFF-medlemmer på standen. MIFF-medlem Christina Toledano Åsbrink fløy til bokmessen helt fra Israel, for å promotere sin nye bok «Israel – uansett hva du mener! De juridiske aspektene».

– Boken har vært etterlengtet for sin direkte tale og den historiske kunnskapen hun kommer med i boken. Kart og juridiske dokumenter styrker troverdigheten og gjør den lett å lese, sier Bjerkhoel.

Åsbrink skal forøvrig har flere møter i MIFFs lokallag i disse dager. Sjekk ut MIFFs møteoversikt for å se hvor du kan høre hennes foredrag.

Også MIFFs daglige leder Conrad Myrland deltok på bokmessen.

– Det var en fin opplevelse. Det er et overveldende stort arrangement, med over 700 utstillere. Jeg tror vår stand ble til stor oppmuntring både for yngre og eldre Israel-venner som ofte kan føle seg ensomme i sin politiske overbevisning, sier Myrland, som deltok torsdag og fredag.

Etter planen skulle det også være en debatt på messen mellom de som anklager Israel for apartheid og de som avviser det, men ingen av de anti-israelske organisasjonen ønsket å stille til debatt.

MIFFs daglige leder Conrad Myrland med en av MIFFs bøker som er oversatt til svensk. (Foto: MIFF)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart