Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

MIFFs ungdomshelg 2023 var en suksess

Gal og Daniel fra Israel underviser de norske ungdommene på MIFFs ungdomskonferanse 2023 (Foto: MIFF v/ Bjarte Bjellås)
En ny generasjon med Israelvenner var samlet sist helg da MIFFs ungdomskonferanse 2023 gikk av stabelen i Kristiansand.

De fleste årene siden 2014 har MIFF arrangert en ungdomshelg i Kristiansand. Helgen 10. – 12. februar 2023 ble årets samling avholdt på Thon Hotel Parken i Kristiansand sentrum.

Foredragsholdere var Daniel Stein, Gal Maloul, Conrad Myrland, Bjarte Bjellås og Israels viseambassadør Yana Kotlyar-Gal.

Det var et vidt spenn i programmet, med en rekke varierte temaer, underholdning og sosialt samvær. Mye av poenget med konferansen er at unge Israelvenner skal treffe hverandre og få opplæring og oppmuntring til å spre sann informasjon om Israel der de befinner seg.

Bortsett fra de årene koronarestriksjonene hindret reiser til og fra Israel, har MIFF hentet inn to unge israelere til konferansen via organisasjonen StandWithUs (SWU). Det var derfor hyggelig å kunne ta imot Gal og Daniel, som våre første israelske gjester på ungdomskonferansene på 3 år. I dagene frem til konferansen møtte de flere hundre tenåringer på norske skoler, i tillegg til besøk i noen av MIFFs lokalforeninger. Det var også noe vi hadde tradisjon for i forkant av koronarestriksjonene og med stor glede kunne gjenoppta nå.

Gal Maloul og Daniel Stein fra StandWithUs forklarer Israels sak til hundrevis av norske tenåringer. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Israels viseambassadør Yana Kotlar-Gal holdt det avsluttende møtet med ungdommene og fikk svart på mange spørsmål fra salen.
Fra MIFF holdt Conrad Myrland og Bjarte Bjellås foredrag, i tillegg til en workshop og Israel-quiz. Som vanlig var det organisasjonssekretær Kjetil Ravn Hansen som sto ansvarlig for planlegging og gjennomføring.
Workshopen gikk ut på å dele seg inn i grupper for å lage en video for MIFF på TikTok og kåre en vinner. På tross av tidspress ble det laget flere fine bidrag. Her er bidraget som fikk flest stemmer og gikk av med seieren:

Sander og Ivers vinnerbidrag til SoMe-konkurransen under MIFFs ungdomskonferanse 2023.

På grunnlag av både oppslutningen og tilbakemeldingene fra deltakerne har vi allerede begynt å tenke på neste års konferanse.
Ungdomskonferansene blir i all hovedsak finansiert av MIFF Kristiansand, så hjertelig takk til lokallaget der!


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart