Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bli med på festkvelden under Israelkonferansen 2023

Underholderne på festkvelden under Israelkonferansen 2023. Fra venstre: Leif Arild Steen, Simon Moholt & Pilgrim og Milutin Petrovic. (foto: privat, Pilgrim, Ullensaker kommune/Freddy Wilke)
Leif Arild Steen, bandet Pilgrim og Milutin Petrovic står for underholdningen på festkvelden under Israelkonferansen.

Det blir både humor, poesi og musikk av høy kunstnerisk kvalitet på festkvelden under Israelkonferansen lørdag 10. juni. Klikk her for å melde deg på nå – du kan delta hele helgen, bare på festkvelden eller komme på utvalgte foredrag.

Leif Arild Steen (f. 1972) er finnøybu, forfatter, tomatselger, foredragsholder, musikkartist og en av Rogalands mest erfarne og etterspurte humorister. Han er kanskje mest kjent fra NRK1 TV-serien ”Dei ustoppelege” (2013).

Bandet Pilgrim ble etablert i 2020 og er et norsk tekstbasert band, med mye fokus på tunge
rytmer og tradisjonelle og melodiøse komposisjoner. Pilgrim kombinerer folkets musikk (folkemusikk) og folkets stemme (hip hop musikk), med innflytelse fra legender som Bob Dylan og MF DOOM. Pilgrim ble grunnlagt av Simon Moholt og et av bandmedlemmene er MIFF-medlem Svein Tormod Bekkhus. Bekkhus har bidratt mye med musikk i MIFF-sammenhenger i årenes løp.

Milutin Petrovic kommer opprinnelig fra tidligere Jugoslavia, Serbia og har bodd i Norge siden 1985. Han begynte utdannelsen i Jugoslavia ved den prestisjetunge “Skola Za Muzicke Talente» i Cuprija. I Norge fortsatte han fiolinstudiene ved Musikkonservatoriet og har tatt eksamen ved Barrat Due musikkinstitutt.
Han er en aktiv freelance-musiker og ettertraktet pedagog på seminarer både i Norge og utlandet. I Ullensaker har han vært lærer siden år 2000, der han har vært orkesterleder/dirigent og er kunstnerisk leder for Romerikes Unge Strykere Kammerorkester – ROMUS. Petrovic har også tidligere spilt på MIFF-konferanser.

Beskrivelsen er delvis hentet fra nettsiden til Ullensaker kulturskole.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart