Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Besøk MIFFs stand på Arendalsuka

Hilde Breivik er en av mange frivillige som står på stand for MIFF under Arendalsuka. (Foto: Bjarte Bjellås)
MIFF er til stede på den politiske festivalen.

Mandag startet den politiske festivalen Arendalsuka. Med Israel for fred er til stede på festivalen med egen stand. MIFF har de siste årene vært til stede på Arendalsuka for å promotere organisasjonens arbeid og Israels sak. MIFFs stand er åpen hele uka til og med fredag 18. august.

– Jeg synes det har vært veldig positivt. Det har kommet veldig mange mennesker bort til oss som sier de er glad for at vi er her, sier Hilde Breivik, som står på stand for MIFF på Arendalsuka for første gang.

Det var etter en tur til Israel med familien i 2019 at interessen og engasjementet for Israel tok av. I dag sitter hun i styret i MIFF Arendal.

– Jeg ønsket å engasjere meg i noe som hadde med Israel å gjøre for å informere folk om sannheten om Israel, forteller Breivik.

Hun mener det er viktig for MIFF å være til stede på Arendalsuka.

– Jeg tror det er veldig viktig å være til stede her. Det er mange som går forbi her, fra begge sider. Vi møter dem som liker at vi er her og dem som ikke er like glad for at vi er her. Selv om vi skulle være uenige burde vi kunne snakke sammen og respektere hverandre, mener hun.

Ønsker du å besøke MIFFs stand ligger den i Strandgaten i Arendal.

MIFF vil for første gang ha et eget arrangementet under Arendalsuka. Der setter vi fokus på den for mange ukjente flyktningkatastrofen: Hvordan mer enn 850.000 jøder fra arabiske og muslimske land ble fordrevet fra sine hjemland på 1940-, 1950- og 1960-tallet.

Foredagsholder er Adi Schwartz, som er forsker og forfatter med fokus på den arabisk-israelske konflikten og israelsk historie og aktuell politikk. Han er ekspert på det palestinske flyktningproblemet og historien til jøder fra arabiske land.

Møtet arrangeres på Filadelfia kurs- og konferansesenter (Langsæveien 10). Dørene åpner klokken 18 og foredraget starter klokken 19.

Mange mennesker er innom MIFF stand i løpet av Arendalsuka. Her står Torbjørn Thomsen på standen.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart