Feiring av 55-årsdagen for etableringen av terrorgruppen PFLP på Gazastripen 8. desember 2022. (Foto: Flash90)

Etter brev fra MIFF har palestinsk terrorgruppe mistet finansieringskilde

En internasjonal koalisjon av pro-israelske organisasjoner har stanset en av pengestrømmene inn til PFLP.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I august sendte Med Israel for fred (MIFF) og ti andre pro-israelske grupper et brev til Stripe, et selskap som leverer internasjonale betalingsløsninger. I brevet påpekte vi at Alliance for Global Justice (AfGJ) i Arizona, som brukte Stripe til å ta imot donasjoner på vegne av ulike «anti-kapitalistiske» organisasjoner, har kanalisert penger videre til Samidoun. Sistnevnte er en internasjonal bevegelse knyttet til Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). PFLP står på terrorlistene til USA, EU, Canada og Israel.

Basert på vår forskning er det grunn til å tro at donasjoner til Samidoun gjennom AfGJs plattform har gitt støtte til terrorlistede organisasjoner og konkrete terroraktiviteter flere steder i verden, skriver MIFF og de andre organisasjonene i brevet.

6. september melder Washington Examiner at Stripe ikke lenger leverer betalingsløsning for AfGJ. Tidligere har MasterCard, American Express, PayPal, Donorbox, Plaid og Discover avsluttet betalingsløsninger som ga inntekter til Samidoun.

MIFF undertegnet brevet sammen med ACOM i Spania, American Association of Jewish Lawyers and Jurists, Belgian Friends of Israeel, B’nai Brith Canada, Centre for Israel and Jewish Affairs (Canada), The Lawfare Project (USA), National Jewish Assembly (Storbritannia), NGO Monitor, StandWithUs og Zachor Legal Institute (USA).

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart