Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Etter brev fra MIFF har palestinsk terrorgruppe mistet finansieringskilde

Feiring av 55-årsdagen for etableringen av terrorgruppen PFLP på Gazastripen 8. desember 2022. (Foto: Flash90)
En internasjonal koalisjon av pro-israelske organisasjoner har stanset en av pengestrømmene inn til PFLP.

I august sendte Med Israel for fred (MIFF) og ti andre pro-israelske grupper et brev til Stripe, et selskap som leverer internasjonale betalingsløsninger. I brevet påpekte vi at Alliance for Global Justice (AfGJ) i Arizona, som brukte Stripe til å ta imot donasjoner på vegne av ulike «anti-kapitalistiske» organisasjoner, har kanalisert penger videre til Samidoun. Sistnevnte er en internasjonal bevegelse knyttet til Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). PFLP står på terrorlistene til USA, EU, Canada og Israel.

Basert på vår forskning er det grunn til å tro at donasjoner til Samidoun gjennom AfGJs plattform har gitt støtte til terrorlistede organisasjoner og konkrete terroraktiviteter flere steder i verden, skriver MIFF og de andre organisasjonene i brevet.

6. september melder Washington Examiner at Stripe ikke lenger leverer betalingsløsning for AfGJ. Tidligere har MasterCard, American Express, PayPal, Donorbox, Plaid og Discover avsluttet betalingsløsninger som ga inntekter til Samidoun.

MIFF undertegnet brevet sammen med ACOM i Spania, American Association of Jewish Lawyers and Jurists, Belgian Friends of Israeel, B’nai Brith Canada, Centre for Israel and Jewish Affairs (Canada), The Lawfare Project (USA), National Jewish Assembly (Storbritannia), NGO Monitor, StandWithUs og Zachor Legal Institute (USA).


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart