Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kom på MIFF Forum for å høre norsk-israelske Hanne Stabursvik

Hanne Martine Stabursvik (foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
På MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november blir det mulig å høre den norske veterinæren Hannes interessante historie og betraktninger etter mange år i Israel.

Hanne Martine Stabursvik har funnet veien til Israel fra Vågsfjordens perle Harstad i Troms og har nå bodd i Israel i en årrekke, hvor hun har funnet seg en «perle».
Hun er gift med en israelsk mann og har israelsk familie. Etter mange år som yrkesaktiv veterinær, med både privat praksis og i dyrehage, har den svært samfunnsengasjerte kvinnen mye erfaring med det israelske samfunnet og har venner og bekjente med svært ulik bakgrunn.

Fra 2017 har hun og familien vært et populært punkt på programmet under MIFFs ungdomstur til Israel, hvor hele gruppen deltar på sabbatsmiddag og hyggelig sosialt samvær i deres hjem i Galilea. På flere av disse samlingene har Hanne introdusert MIFFs ungdommer for folk med ulik bakgrunn, deriblant jøder med bakgrunn fra arabiske land og arabere fra de omkringliggende arabiske landsbyene.

På MIFF Forum 11. og 12. november får du høre en frisk og frittalende harstadværing som deler litt om sin bakgrunn og som etter mange år i Israel har interessante betraktninger om både det israelske samfunnet, hverdagslivet og den politiske situasjonen.

KLIKK HER FOR Å SE PROGRAMMET OG MELDE DEG PÅ MIFF FORUM 2023!


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart