Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fem tusen så MIFF svare Hamas-tilhengerne på TikTok

Conrad Myrland fra MIFFs direktesending på TikTok 9. oktober 2023
Ny seerrekord for MIFF på TikTok-sending i ettermiddag.

MIFF har jevnlige direktesendinger på ulike sosiale medier, og nå under krigen har vi hatt flere hvert døgn. TikTok er et medium hvor man ut fra kommentarene får inntrykk av at det er en høyere konsentrasjon av Hamas-tilhengere og Israel-hatere enn på de andre plattfomene.

I ettermiddag kjørte MIFF en direktesending med kommentarer fra TikTok-brukerne rullende over skjermen og hvor MIFFs daglige leder Conrad Myrland svarte på spørsmål underveis. Flere spammet og hindret god dialog innimellom. Flere uttrykte sterkt jødehat. Her er noen få av kommentarene som tikket inn i løpet av sendingen.

Her kan du se hele sendingen:

– MIFF har også tidligere hatt livesendinger på TikTok, men dette var rekordresultater. Dette er noe vi kommer til å gjøre mer av framover, for her når vi ungdom på en veldig god måte og kan svare på spørsmål og misforståelser om Israel, sier Conrad Myrland.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart