Paroleplakat på MI FFs støttemarkering for Israel 15. oktober 2023.

Se hvordan du kan hjelpe de israelske gislene

Her er noen tips til hvordan du kan hjelpe de israelske gislene som holdes fanget av de brutale islamistiske terroristene til Hamas.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

1. Kom til støttemarkering for Israel i Oslo søndag 15. oktober kl. 16. En av parolene er: Frigi gislene!

2. Trykk her for å laste ned en PDF med presentasjon over 200 av gislene. Inne på siden velger du «Norwegian», og kan da skrive ut plakater på norsk. Skriv ut, og heng opp plakatene over alt.

Ta skjermdump eller bilder av plakatene og del i sosiale medier.

3. Skriv til Utenriksdepartementet, og krev at Norge presser Hamas til å løslate gislene. Bruk e-post post@mfa.no

4. Tre norsk-israelske kvinner har startet et opprop til Mads Gilbert, Erik Fosse, Leger Uten Grenser og Flyktninghjelpen. Dette er personer/ aktører i Norge som kjenner Hamas-regimet best. Louise Kahn, Sarah Abraham, Yael Nilsen skriver:

«Vi henvender oss til dere i en tid med dyp sorg og desperasjon. Ord alene kan ikke uttrykke smerten og frykten som nå preger våre liv, både de av oss som bor i Israel og de her i Norge. Dere kjenner sikkert detaljene, men nå som bildene av katastrofen begynner å synke inn snakker vi om et morderisk og bestialsk tokt i verste IS stil, der over 1500 Hamas terrorister tok seg over grensen til Israel og gjennomførte en umenneskelig massakre mot sivile.

Hamas terorrister gikk fra hus til hus, massakrerte barn foran sine foreldre, utslettet hele familier og brente folk levende inn i sine hjem. Det er funnet skjendet lik av babyer, barn og eldre. Terrorister overtok SoMe kontoer til ofrene og la ut film mens de torturerer og dreper kontohavere, og filmet misbruk og drap på unge kvinner.  Samtidig angrep de en pågående musikk festival der deltakerne ble myrdet med maskinpistoler, granater og kniver. Kvinner ble drept eller tatt med som gisler for videre misbruk, slik Bocco Haram og IS gjorde mot Yezidene.

Det er estimert minst 1200 døde og bortimot 300 mennesker er tatt som gisler. 
Vi er klare over deres engasjement for humanitært arbeid i regionen og for det palestinske folket. Derfor vender vi oss til dere i håp om å finne informasjon og hjelp med gisslene i Gaza. Flere av dere har viet deres liv til å gi medisinsk nødhjelp og lindre lidelse i Gaza. Nå ber vi dere om hjelp: Våre kjære er fanget i Gaza, blant dem eldre som trenger medisiner og små babyer som desperat trenger morsmelk, mishandlede kvinner som trenger legehjelp og andre som er hardt skadet. 
Mads Gilbert, Erik Fosse, Leger Uten Grenser og Flyktninghjelpen – dere er helsepersonell og hjelpearbeidere med dyp kjennskap til Gaza stripen og med forbindelser til Hamas ledelse. Vi ber dere om å utøve deres plikt for menneskeheten og hjelpe med å befri de over 300 kidnappede holdt som gissler i Gaza.

Dere er blant de få som kan, med deres kjennskap og kontakter, gjøre en forskjell i denne tragiske situasjonen. Vi ber at dere lytter til nødropet og bruker deres innflytelse og ekspertise til å redde uskyldige liv fra Hamas.       

Vi takker for hjelpen,
Louise Kahn, Sarah Abraham, Yael Nilsen»

Du kan skrive under på oppropet deres her

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart