Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Se hvordan du kan hjelpe de israelske gislene

Paroleplakat på MI FFs støttemarkering for Israel 15. oktober 2023.
Her er noen tips til hvordan du kan hjelpe de israelske gislene som holdes fanget av de brutale islamistiske terroristene til Hamas.

1. Kom til støttemarkering for Israel i Oslo søndag 15. oktober kl. 16. En av parolene er: Frigi gislene!

2. Trykk her for å laste ned en PDF med presentasjon over 200 av gislene. Inne på siden velger du «Norwegian», og kan da skrive ut plakater på norsk. Skriv ut, og heng opp plakatene over alt.

Ta skjermdump eller bilder av plakatene og del i sosiale medier.

3. Skriv til Utenriksdepartementet, og krev at Norge presser Hamas til å løslate gislene. Bruk e-post post@mfa.no

4. Tre norsk-israelske kvinner har startet et opprop til Mads Gilbert, Erik Fosse, Leger Uten Grenser og Flyktninghjelpen. Dette er personer/ aktører i Norge som kjenner Hamas-regimet best. Louise Kahn, Sarah Abraham, Yael Nilsen skriver:

«Vi henvender oss til dere i en tid med dyp sorg og desperasjon. Ord alene kan ikke uttrykke smerten og frykten som nå preger våre liv, både de av oss som bor i Israel og de her i Norge. Dere kjenner sikkert detaljene, men nå som bildene av katastrofen begynner å synke inn snakker vi om et morderisk og bestialsk tokt i verste IS stil, der over 1500 Hamas terrorister tok seg over grensen til Israel og gjennomførte en umenneskelig massakre mot sivile.

Hamas terorrister gikk fra hus til hus, massakrerte barn foran sine foreldre, utslettet hele familier og brente folk levende inn i sine hjem. Det er funnet skjendet lik av babyer, barn og eldre. Terrorister overtok SoMe kontoer til ofrene og la ut film mens de torturerer og dreper kontohavere, og filmet misbruk og drap på unge kvinner.  Samtidig angrep de en pågående musikk festival der deltakerne ble myrdet med maskinpistoler, granater og kniver. Kvinner ble drept eller tatt med som gisler for videre misbruk, slik Bocco Haram og IS gjorde mot Yezidene.

Det er estimert minst 1200 døde og bortimot 300 mennesker er tatt som gisler. 
Vi er klare over deres engasjement for humanitært arbeid i regionen og for det palestinske folket. Derfor vender vi oss til dere i håp om å finne informasjon og hjelp med gisslene i Gaza. Flere av dere har viet deres liv til å gi medisinsk nødhjelp og lindre lidelse i Gaza. Nå ber vi dere om hjelp: Våre kjære er fanget i Gaza, blant dem eldre som trenger medisiner og små babyer som desperat trenger morsmelk, mishandlede kvinner som trenger legehjelp og andre som er hardt skadet. 
Mads Gilbert, Erik Fosse, Leger Uten Grenser og Flyktninghjelpen – dere er helsepersonell og hjelpearbeidere med dyp kjennskap til Gaza stripen og med forbindelser til Hamas ledelse. Vi ber dere om å utøve deres plikt for menneskeheten og hjelpe med å befri de over 300 kidnappede holdt som gissler i Gaza.

Dere er blant de få som kan, med deres kjennskap og kontakter, gjøre en forskjell i denne tragiske situasjonen. Vi ber at dere lytter til nødropet og bruker deres innflytelse og ekspertise til å redde uskyldige liv fra Hamas.       

Vi takker for hjelpen,
Louise Kahn, Sarah Abraham, Yael Nilsen»

Du kan skrive under på oppropet deres her

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart