Fra MIFFs støttemarkering for Israel 15. oktober 2023.

«Jeg har ombestemt meg – og melder meg inn igjen»

De siste fem ukene har antallet medlemmer i MIFF økt med nesten to tusen.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Før 7. oktober-massakren hadde MIFF i Norge om lag 11.250 medlemmer, et nivå det har ligget rundt de siste fire årene.

Etter at Israel ble utsatt for en grusom og brutal massakre med over 1400 drepte, over tre tusen skadet og over 240 gisler, har mange søkt til MIFF for å vise sin støtte til Israel og det jødiske folk.

Nå har MIFF passert 13.000 medlemmer godt og vel, så netto medlemsvekst nærmer seg to tusen på fem uker. Fortsatt strømmer det inn et stort antall medlemmer hver dag. MIFF opplever også rask medlemsvekst i Danmark og Sverige.

I samme periode er det mindre enn fem som har meldt seg ut i en protest mot Israels politikk.

En av utmeldingene kom fra Rogaland 28. oktober: «Jeg melder meg med dette ut. Jeg har i mange år støttet dere. Nå er det slutt. Jeg støtter fremdeles Israels rett til å eksistere som en demokratisk fri stat og også retten til å forsvare seg. Men de grusomhetene vi ser nå kan jeg ikke være med å støtte. Så vennligst slett meg som medlem. Jeg kommer ikke til å betale en krone om regning likevel skulle dukke opp.»

Men i dag 10. november kom det ny melding fra samme person: «Jeg har ombestemt meg og håper jeg kan få lov å melde meg inn igjen. Jeg har alltid vært en Israel-venn, men TV bildene ble for sterke. Det er de fremdeles, men etter å ha lest mye og sett mye, skjønner jeg at alt ikke er svart /hvitt. Jeg er skremt av det økende jødehatet/Israel hatet og håper dere melder meg inn igjen. Og denne gangen blir jeg.»

Bli medlem du også! Og forbli medlem!

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart