Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

«Jeg har ombestemt meg – og melder meg inn igjen»

Fra MIFFs støttemarkering for Israel 15. oktober 2023.
De siste fem ukene har antallet medlemmer i MIFF økt med nesten to tusen.

Før 7. oktober-massakren hadde MIFF i Norge om lag 11.250 medlemmer, et nivå det har ligget rundt de siste fire årene.

Etter at Israel ble utsatt for en grusom og brutal massakre med over 1400 drepte, over tre tusen skadet og over 240 gisler, har mange søkt til MIFF for å vise sin støtte til Israel og det jødiske folk.

Nå har MIFF passert 13.000 medlemmer godt og vel, så netto medlemsvekst nærmer seg to tusen på fem uker. Fortsatt strømmer det inn et stort antall medlemmer hver dag. MIFF opplever også rask medlemsvekst i Danmark og Sverige.

I samme periode er det mindre enn fem som har meldt seg ut i en protest mot Israels politikk.

En av utmeldingene kom fra Rogaland 28. oktober: «Jeg melder meg med dette ut. Jeg har i mange år støttet dere. Nå er det slutt. Jeg støtter fremdeles Israels rett til å eksistere som en demokratisk fri stat og også retten til å forsvare seg. Men de grusomhetene vi ser nå kan jeg ikke være med å støtte. Så vennligst slett meg som medlem. Jeg kommer ikke til å betale en krone om regning likevel skulle dukke opp.»

Men i dag 10. november kom det ny melding fra samme person: «Jeg har ombestemt meg og håper jeg kan få lov å melde meg inn igjen. Jeg har alltid vært en Israel-venn, men TV bildene ble for sterke. Det er de fremdeles, men etter å ha lest mye og sett mye, skjønner jeg at alt ikke er svart /hvitt. Jeg er skremt av det økende jødehatet/Israel hatet og håper dere melder meg inn igjen. Og denne gangen blir jeg.»

Bli medlem du også! Og forbli medlem!

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart