Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

MIFFs TikTok-kanal har stått opp fra de døde

MIFFs TikTok-konto 10. november 2023.
Onsdag morgen var MIFFs TikTok-konto blitt stengt. Nå, to dager senere, er kontoen oppstått fra de døde.

Onsdag morgen ble MIFFs medarbeidere møtt av dette skjermbilde da de forsøkte å gå inn i MIFFs TikTok-kanal.

Etter at TikTok-kanalen ble stengt, tok MIFF kontakt med andre pro-israelske organisasjoner i Europa. En tysk pro-israelsk kanal hadde opplevd en lignende stenging bare noen dager tidligere.

– Vårt inntrykk er at en av våre internasjonale kontakter fikk åpnet en kontakt inn til TikTok i Europa, slik at kanalen først ble åpnet, og at nå nesten alle videoene har kommet tilbake etter en gjennomgang fra TikToks side, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

Først ble MIFFs TikTok-konto åpnet igjen etter bare noen timer onsdag, men hele onsdag og torsdag var ingen videoer tilgjengelig. Slik så det ut da:

Avisen Dagen skrev om nedstengningen torsdag ettermiddag.

Fredag morgen er alle videoer tilbake, bortsett fra noen få videoer som ble postet kort tid etter 7. oktober som innehold grafiske bilder etter Hamas-massakren.

– Vi har respekt for at TikTok og andre sosiale medier ikke ønsker grafiske bilder og videoer av vold, så det vil vi ikke publisere framover, sier Myrland.

MIFF har ikke mottatt noen forklaring fra TikTok, men vi antar at nedstengningen skyldes at videoer og konto er rapportert på falskt grunnlag av anti-israelske aktivister.

MIFFs TikTok-konto ble startet høsten 2023. Særlig etter 7. oktober har seertallene skutt i været, og tusenvis har sett på MIFFs direktesendinger via TikTok. I kommentarfeltet på videoer og under direktesendinger har det flommet over av hatmeldinger mot MIFF, Israel og jøder. For det er selvsagt ikke MIFF som sprer hat, eller noe som er imot TikToks retningslinjer, men våre meningsmotstandere.

MIFF har dokumentert hatmeldingene ved å vise kommentarfeltet fra TikTok i parallelle sendinger som er sendt på YouTube og Facebook.

I forrige uke annonserte MIFF en fulltidsstilling som innholdskaper i sosiale medier. Søknadsfristen er søndag 12. november.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart