Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kom til Oslo 29. november for å høre mannen som avslører hykleriet til FN

Hillel Neuer, direktør for UN Watch. (Foto: UN Watch)
Hillel Neuer er flere ganger blitt kåret blant de hundre mest innflytelsesrike jøder i verden. Onsdag 29. november kan du høre ham i Gamle Logen i Oslo.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Overskuddet av markeringen går til Barzilai Medical Center, et sykehus i Ashkelon i Israel. Sykehuset har blitt rammet av tre rakettangrep siden starten av krigen, og behandler jødiske og arabiske ofre for 7. oktober-massakren.

Her er det viktig å fylle konsertsalen, slik at vi kan sende størst mulig overskudd til Barzilai Medical Center. Bestill billetter ved å trykke her.

Hovedtaler i Gamle Logen er Hillel Neuer, direktør for UN Watch. Dette er en sjelden mulighet til å høre en av de fremste internasjonale talsmenn for Israel og det jødiske folk.

Neuer vokste opp i Canada og har utdanning i intellektuell historie, statsvitenskap og jus. De siste mange årene har Neuer ledet UN Watch, en organisasjon som følger med på hvordan FN-systemet følger opp sitt eget charter. Urettferdigheten mot Israel er bare ett av flere områder hvor UN Watch gir FN-systemet strykkarakter.

Noen av Hillel Neuers innlegg i FNs menneskerettighetsråd har gått viralt.

– Despotene som styrer dette rådet bryr seg ikke om palestinernes menneskerettigheter eller andre menneskerettigheter, de er bare ute etter å demonisere den jødiske staten, sa Neuer i 2007.

Ti år senere skapte Neuer et nytt viralt øyeblikk i FNs menneskerettighetsråd. Som svar på arabiske staters demonisering av Israel, etterlyste Neuer hvor jødene fra arabiske land er blitt av. En gang var Midtøsten full av jøder. Men hvor er de i dag? spurte Neuer.

Les alle artikler MIFF har publisert om Hillel Neuer og les mer om ham hos UN Watch.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart