Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Billettinntektene fra støttemarkeringen onsdag går UAVKORTET til sykehus i Israel

Gamle Logen, Oslo. (Foto: Gamle Logen)
Dersom du ikke selv har anledning til å komme til Gamle Logen, kan du støtte Barzilai Medical Center med øremerket gave til Vipps 852081.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Det er også en markering for å minne om de jødiske flyktningene fra arabiske land og israelerne som nå er flyktninger internt i sitt eget land (på grunn av trusselen fra Hamas i sør og Hizbollah i nord).

Ta med venner og familie for å vise din solidaritet! Det begynner å fylles opp i salen, så du må være rask for å sikre det billetter. Klikk her!

Billettinntektene går uavkortet til Barzilai Medical Center, et sykehus i Ashkelon. Sykehuset har blitt rammet av tre rakettangrep siden starten av krigen, og behandler jødiske og arabiske ofre for 7. oktober-terroren. (Det ble tidligere meldt at overskuddet av arrangementet skulle gå til sykehuset, men MIFF og Hjelp Jødene Hjem har bestemt seg for å dekke kostnadene slik at vi kan sende mest mulig støtte til sykehuset.)

Ikke alle har anledning til å komme til Oslo på onsdag. Hvis du likevel vil støtte sykehuset i Israel med en billett, send 200 kroner (ungdomsbillett) eller 350 (ordinær billett) eller et annet valgfritt beløp til Vipps 852081. Gaven blir da i sin helhet overført Barzilai Medical Center via Hjelp Jødene Hjem.

Les mer om sykehuset og deres behov under.

Klikk her for å lese alt om markeringen 29. november – talerne – musikken – oppmøteinfo etc – og kjøp din billett!


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart