Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hjelp! MIFF er blitt slettet fra TikTok

MIFFs TikTok-konto 10. november 2023.
Fiender av Israel har rapportert inn MIFFs videoer på falskt grunnlag, selv om de ikke bryter med TikToks retningslinjer.

Tirsdag ettermiddag ble MIFFs TikTok-kanal slettet. «Deres konto er blitt permanent utestengt,» skrev TikTok.

– Dette er en helt uakseptabel reaksjon fra TikTok, og vi ber om hjelp fra alle som har kontakter i selskapet til å få vår konto gjenopprettet, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

Før MIFFs konto ble slettet, hadde MIFF publisert et 1 minutters utdrag fra en direktesending hvor Conrad Myrland forklarte hva «proporsjonalitet» betyr i krigens folkerett. Videoen som TikTok fjernet og stengte kontoen vår for, kan du se her:

I tillegg hadde MIFFs skrevet i beskrivelsen til TikTok-klippet: «Hamas har skyld i alle tap denne krigen medfører. Hamas startet krigen. Hamas har brutt flere våpenhviler. Hamas har tatt sivile som gissel. Hams er den part som kan avslutte krigen. #freegazafromhamas»

Innholdet i videoen og/ eller denne teksten mente TikTok var «villedende informasjon», se skjermdumpen til høyre.

Innholdet er ikke villedende, men en korrekt beskrivelse av krigens folkerett, og meningsytringer om en krig. Det er alvorlig sensur når TikTok ikke lar MIFF fortsette å kommunisere med våre 2600 følgere på TIkTok og tusenvis av seere.

Det er mange andre kontoer på TikTok med lignende informasjon som MIFF har formidlet, men kanskje er det en kombinasjon av en koordinert rapporteringskampanje mot MIFF og TikTok-ansatte med fiendtlige holdninger til Israel har fått MIFF utestengt på denne måten.

MIFFs TikTok-konto ble startet høsten 2023. Særlig etter 7. oktober har seertallene skutt i været, og tusenvis har sett på MIFFs direktesendinger via TikTok. I kommentarfeltet på videoer og under direktesendinger har det flommet over av hatmeldinger mot MIFF, Israel og jøder. For det er selvsagt ikke MIFF som sprer hat, eller noe som er imot TikToks retningslinjer, men våre meningsmotstandere.

MIFF har dokumentert hatmeldingene ved å vise kommentarfeltet fra TikTok i parallelle sendinger som er sendt på YouTube og Facebook.

Også tidligere i november ble MIFFs TikTok-kanal stengt, men ble da gjenopprettet etter to døgn. Vi håper virkelig det kan skje igjen, men vi trenger hjelp fra deg dersom du har kontakter i TikTok i Norge eller i andre land. Ta kontakt på post@miff.no eller SMS 41 17 67 80.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart